24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Carmex

09.11.2012
Francoais
Ahojky, jsem jsem úplně normální a zároveň naprosto netradiční jednadvacetiletá slečna, která už nějakou tu dobu brouzdá bloggovým světem a snaží se své rady pomocí bloggu také předávat dál. Zajímám se o trendy a vlastně vše, co z nás dívek dělají krásky :-) a velice ráda bych se zapojila i do tohoto úžasného projektu.

Záchrana pro vaše rty?

Krásné dobré ráno dámy a slečny :-) dnes jsem si pro vás připravila menší recenzi na (zřejmě všemi milovaný) Carmex.

Jak už sám popis Carmexu říká, měl by vás (rozumějte vaše rtíky) uchránit snad přede vším. Nečekejte ovšem klasický balzám, jedná se o přípravek na rty gelového složení, což by někoho z vás mohlo rozhodně překvapit (alespoň já jsem na to koukala jak divá). Kdybyste náhodou vyrazili do zahraničí,  tak ho naleznete v drogérkových regálech v několika provedeních. 

Výrobce na stránkách uvádí následující: hydratační balzám na rty, netestovaný na zvířatech, obsahuje SPF 15 (chrání rty před povrchovým spálením), změkčuje povrch rtů a dodává hloubkovou hydrataci, obsahuje mentol (který zbavuje rty bakterií), petrolatum (urychluje hojení rtů) a kakaové máslo a další.

Hned na úvod se musím rozplývat nad dokonale vymyšlenou tubičkou, kterou můžete vzít kamkoliv sebou. Aplikátor příjemně klouže po rtech a vrstvu balzámu přiměřeně rozetře na všechna místa. Gel proniká opravdu hluboko do rtů, hydratuje a zanechává je vláčné a vyživené několik hodin. První velký účinek jsem zaznamenala hned po prvním použití, při kterém jsem myslela, že mi rty snad upadnou. Carmex se do léčení pustil tak vehementně, že mi mentol málem rtíky upálil. :-) Nicméně po prvním nanesení, se mi rtíky opravdu zlepšili a každé další použití vyžadovalo méně a méně produktu. Carmex se do rtů "vpije" a zanechá na nich jemnou vrstvičku (alespoň tedy u mě), která postupem času odpadá (použiji peeling na rtíky) a následně opět balzám aplikuji (když je potřeba), především tedy v zimě, kdy pokožka dostává opravdu zabrat a jen tak nějaký balzámek vám rty nezachrání. Nevím jak vy, ale raději si mažu rtíky Carmexem, než hutným Labelem (nic proti, ale po nanesení Carmexu holt rtíky vypadají lépe). Jediná věc, kterou bych mu vytkla je fakt, že i přes třešňovou příchuť je menthol opravdu dost cítit a když se dostane náhodou do vnitřní části rtů, není to zrovna nejpříjemnější pocit.

Jestliže trpíte na popraskané rty a jen tak nic vám je nezachrání, určitě se po tomto balzámu u Plum podívejte. :-)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Francoais

Ahojky,
jsem jsem úplně normální a zároveň naprosto netradiční jednadvacetiletá slečna, která už nějakou tu dobu brouzdá bloggovým světem a snaží se své rady pomocí bloggu také předávat dál. Zajímám se o trendy a vlastně vše, co z nás dívek dělají krásky a velice ráda bych se zapojila i do tohoto úžasného projektu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.