24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Taylor Swift – Blank Space Music Video Inspired Makeup

20.11.2014
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Mám ráda, když celebrity nosí na červeném koberci nebo ve videoklipech klasické líčení. Něco, co všichni známe, ale možná to venčíme jen při zvláštních příležitostech. Přijde mi, že to lidi nutí líčit se slavnostně či odvážněji i na běžné nošení. A to je jedině dobře! Proč se necítit jako hvězda jen proto, že je zrovna čtvrtek? Na co čekat na Štědrý den, vánoční párty či narozeniny, když můžete zářit už dneska?


Tohle líčení Taylor Swift z videoklipu Blank Space není nic nového. Černo-pleťové kouřovky s trochou třpytu na víčku jsou snad ty nejnošenější vůbec! Snad každý beauty guru dělal tutorial právě na tohle líčení očí. A vsadím se, že u většiny to byl jeden z prvních tutorialů. U mě tomu nebylo jinak. Je to opravdu osvědčená kombinace.

Červené rty jsou také známé jako elegantní a formální záležitost. Klasika. Nikdy ale opravdu nikdy nestárnoucí klasika. Často je kombinovaná se zlatými víčky, černou kočičí linkou či něčím podobným poměrně nenápadným. Ale je vidět, že jí to sluší s profláklými černo-pleťovými kouřovkami.

Je to sice líčení, které se pro většinu lidí hodí na večer, ale jakýkoli! Večer s kamarádkami, kino s přítelem, vánoční večírek v práci, ale i nákup dárků na Vánoce.  Žádné výmluvy, žádné čekání! Občas je fajn, aby nám celebrity připomněly, že pár klasických kousků pohromadě nám může v klidu zpříjemnit třeba takový obyčejný čtvrtek! Tak jak se dneska nalíčíte?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.