24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Tipy z dnešního shoppingu

03.03.2013
Hanaan
Ahoj, co bych o sobě mohla říct :) jsem pozitivní, optimistická, přátelská a jako každá holka mám ráda módu, kosmetiku, životní styl a další. Svůj blog mám krátce, původně jsme pracovala na bloger.cz momentálně se učím na blogspotu. Ráda píšu o čemkoliv co mě zaujme a co by mohlo zaujmout i jiné lidi. Moc ráda chodím na procházky se svým psíkem Corinkou a kochám se přírodou. Do budoucna plánuji koupi nějakého dobrého foťáku aby se mohla pochlubit také dobrými snímky :-)

:-)

Ahojda holky,

takže dneska jsem si udělala malou radost a prošla se po našem "malém" Dmku co máme v Afi paláci a našla jsem  pár sleviček. Takže tady jsou :-)

1) Cherry Blossom Girls od Essence

Edice Cherry Blossom Girl se zařadila mezi limitky, které byly inspirovány Asií a pokud jste z ní byly nadšené a nějaký výrobek vám utekl nebo jste jen chtěli nějaký produkt vyzkoušet, zkuste navštívit DM drogerii ve vašem městě. Já jsme něco málo z této kolekce objevila ve slevě (zhruba 50%) a rozšířila jsem si tak svou sbírku kosmetiky o krásnou dvoubarevnou tvářenku této značky za pěkných 60 korun.

 

2) Balea - sprchový gel s vůní granátového jablka a čokolády

Tak tento sprcháč je blogerkami velmi opěvovaný a nejen jimi, já osobně jsem na něj byla upozorněna kamarádkou, která z něj byla nadšená a musím uznat, že právem. Opravdu krásně voní a v Pardubicích je také za krásnou cenu 26 korun, takže opět doporučuji zkuste DMko u Vás, třeba tam na vás bude taky čekat jako dnes na mě :-)

3) Sephora

Sepohoru jsem při své obchůzce nemohla vynechat, takže jsem si odnášela nejen plno šumivých kostiček do koupele, ale také vzoreček krému na ruce a tělo Head to Toe a vzoreček vůně (podle zkratky na testeru nemám ponětí co to může být za vůni, ale určitě to zjistím, protože je naprosto úžasná). Kromě toho jsem se také dozvěděla, že v některých kamenných prodejnách Sephora bude probíhat Divoká párty, na které Vás nejen zadarmo nalíčí, ale můžete bezplatně vyzkoušet produkty, které se vám zatím nedostali do ruky. Takže určitě koukněte na oficiální stránky Sephory  na místa jestli tato akce nebude probíhat třeba u vás.

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Hanaan

Ahoj,
co bych o sobě mohla říct jsem pozitivní, optimistická, přátelská a jako každá holka mám ráda módu, kosmetiku, životní styl a další. Svůj blog mám krátce, původně jsme pracovala na bloger.cz momentálně se učím na blogspotu. Ráda píšu o čemkoliv co mě zaujme a co by mohlo zaujmout i jiné lidi. Moc ráda chodím na procházky se svým psíkem Corinkou a kochám se přírodou. Do budoucna plánuji koupi nějakého dobrého foťáku aby se mohla pochlubit také dobrými snímky


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.