24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

BAREVNÉ TENISKY JSOU SOOOO COOL!

25.08.2014
holly311
Chci vám přestavit svůj amatérský blog KÓDY MÓDY. Lifestyle a móda dohromady. Budu se snažit pravidelně psát novinky a postřehy, které se kolem mě dějí. A aby bylo jasné, nejsem žádný módní expert. Vždycky mě bavilo se pěkně a hlavně pohodlně obléknout. Ráda listuji v módních časopisech, nechávám se inspirovat všude, kde je to možné a když kolem mě projde někdo fashion, otočím se:)Pěkné čtení, krásné léto a chyťte si tu vaší inspiraci třeba zrovna tady.

Barevné tenisky jsou základ!


Říkám to pořád - "Bota dělá padesát procent vašeho vzhledu,". Ať už máte na sobě třeba pytel od brambor, vždycky se kouknu hned na boty. Co si budeme povídat první žebříčky obsadily barevné tenisky už dávno. Nosí se a dají se nosit úplně ke všemu. Prostě si je obuj místo balerín. Není třeba překopávat šatník. Vsaďte na pestré kombinace a budete chic! 

Nejen další barevné kombinace s populárními NEON odstíny, ale i jedinečný a neokoukaný design nabízí značkaKAWASAKI Footwear. Příběh kultovních tenisek Kawasaki začal před třiceti lety, když dánská společnost J. Hammergaard Hansen Sport A/A chtěla vytvořit první botu na světě určenou pro badminton. Po důkladném hledání nalezli Československý model boty, který splnil všechny jejich představy. Zbytek příběhu je už dávno historií. V roce 2003 se ale legendární teniska opět vrátia ve stejném designu a výrobou na stejné lince v České republice. Tato značka se ihned stala velmi populární a tenisky nosí lidé po celém světě.
Do práce nebo na párty jedině v teniskách KAWASAKI!
Dostupné na: maniaq.cz 


Nejoblíbenější jsou 100% Nike Air Max. Těma nezkazíte vůbec nic. Společnost jich nabízí až až a ty barevné kombinace? Nespočetně. Původně běžecký model, ale můžou si ho dopřát i ti, kdo běh k smrti nesnáší. Současné Nike Air Max jsou určené na denní běžné nošení.
Nike má další nový prá Air Max 90 pro dámy, který si určitě oblíbí.
Tenisky jsou příjemně barevně sladěné. Béžová – černá – bílá – mátově zelená kombinace jim sluší. Materiály na botě jsou kůže, síťovina a průhledná fólie za které je vyroben swoosh. Decentní barevná kombinace s mátově zelenou barvou je něco, co mě fakt dostává. Pokud máte o tento model zájem, hledejte u prodejců NIKE, protože boty jsou již v prodeji.





Co takhle nějaké kecky? Žádné obyčejné ale pořádně nejstylovější. A POZOR! Tenisky značky Keds nejsou ledajaké plátěnky s gumovou podrážkou, jsou to úplně první kecky, které vznikly v roce 1916 v Americe.  Za těch sto let se moc nezměnilo – kromě toho, že je dneska nosí každý druhý a jejich popularita stále stoupá. Pokud hledáte něco pohodlného, stylového a barevného tak legendárníKedsky byste rozhodně neměli vynechat. Vybere si každý!
Plátěné Kedsky vynikají mezi ostatními svou kvalitou a pohodlností, skvěle doplní outfit v téměř jakémkoliv stylu. Můžete je nosit k šatům s puntíky i rozervaným jeanům a kožené bundě. Dodejte svému vzhledu šmrnc a vyrazte do ulic pohodlným krokem v Kedskách i vy.
Dostupné na: keds.cz
 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

holly311

Chci vám přestavit svůj amatérský blog KÓDY MÓDY. Lifestyle a móda dohromady. Budu se snažit pravidelně psát novinky a postřehy, které se kolem mě dějí.
A aby bylo jasné, nejsem žádný módní expert. Vždycky mě bavilo se pěkně a hlavně pohodlně obléknout. Ráda listuji v módních časopisech, nechávám se inspirovat všude, kde je to možné a když kolem mě projde někdo fashion, otočím sePěkné čtení, krásné léto a chyťte si tu vaší inspiraci třeba zrovna tady.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.