24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Motivační program Dermacol

02.03.2013
issense-try
Dobrý den, jsem studentka, která spadla do kosmetiky nečekaně a rovnýma nohama. Už zhruba rok se mi doma množí barvičky, vodičky i prášky a já bych se ráda podělila o mé názory na ně i jejich možné použití. To vše píši do blogu. Bára

Sleva 200 na Dermacol!

Na e-shopu dermacol.cz byla zrušena plošná 10% sleva a objevil se nový motivační program.

Pro mě nejzajímavější je uvítací sleva, ta vám z nákupu odečte hned 200Kč nez nutnosti objednání do nějakého limitu. Tato nabídka platí pro stávající (už registrované) zákazníky do 30. dubna a pro nováčky 3 dny od registrace.Celá akce trvá do 30.dubna. Tedy jsem neváhala a hned objednala, kdo ví co bude v dubnu :)

A co tu máme dál? Jak je vidět na obrázku při nákupu nad 100Kč dostanete bázi pod oční stíny a pokud nakoupíte nad 500Kč přidají vám krém na dekolt. Což je prima, mě to krásně vyšlo na tu bázi ;)

V poslední řadě vymysleli ještě bonusy za objednávky. Ty fungují tak, že pokud nakoupíte nad 300Kč dostanete kredit 100Kč na další nákup, pokud nad 1000Kč dostanete na příště 150 Kč,tyto bonusy mají platnost 99 dní. No Dermacol mám ráda, ale nevím co bych měla nakoupit za tisíc..

Taky se chystáte něco pořídit?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

issense-try

Dobrý den,

jsem studentka, která spadla do kosmetiky nečekaně a rovnýma nohama. Už zhruba rok se mi doma množí barvičky, vodičky i prášky a já bych se ráda podělila o mé názory na ně i jejich možné použití.

To vše píši do blogu.

Bára


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.