24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Řasenky #1 | Gabriella Salvete, GOSH

28.10.2015
It's make-up time
Ahoj, v mých článcích najdeš spoustu kosmetických věcí, ale ráda se s Tebou podělím i o své nápady na DIY věci

Krásné odpoledne Vám všem! Dnes jsem se rozhodla napsat článek o třech mých oblíbených řasenkách - dvě jsou od značky Gabriella Salvete a ta třetí GOSH. Tak pojďme na to.

První řasenkou, o které Vám dnes něco řeknu, je od Gabrielly Salvete Sinergia Care volumizing mascara. Obecně mohu říci, že řasenky této značky mě nikdy nezklamaly (i když jsem samozřejmě všechny ještě nevyzkoušela) a ani tahle nebyla výjimkou. Jedná se o pečující a objemovou časenku. Má hutnější máslovitou konzistenci a intenzivní černou barvu. Jediné, co by se dalo vytknout, je, že pokud jsem ji měla na očích celý den, s přibývajícími hodinami se intenzita ztrácela, ale o nic dramatického se nejednalo, řasy byly stále výrazné. Co se kartáčku týče, má asymetrický tvar, který připomíná přesýpací hodiny. Všechny štětinky jsou stejně dlouhé a jsou poskládány nahusto.
I druhá řasenka je od značky Gabriella Salvete, tentokrát se jedná o Panoramico Curling mascara. Podle popisu by to měla být řasenka s efektem natočení a přidání objemu, s čímž musím naprosto souhlasit. Byla to moje první řasenka, která mi opravdu dokázala natočit řasy. Konzistence je krémovitější než u předešlé, zde je ovšem třeba více si všimnout kartáčku. Ten je plastový se štětinkami v pravidelných řadách, které jsou u špičky nejmenší a postupně se zvětšují.
Třetí řasenka je od značky GOSH - Catchy Eyes. Nikdy předtím jsem od téhle značky nic nezkusila a tuhle řasenku jsem dostala od své kamarádky. Od prvního okamžiku, kdy jsem ji měla na sobě, jsem věděla, že jsem našla svoji nejoblíbenější. Konzistence je máslovitá a má absolutně skvělý kartáček. Jeho zahnutí je podpořeno i tvarem štětinek, které jsou vedle sebe v řadách, uprostřed nejdelší a směrem k oběma krajům se zmenšují. Tahle řasenka má ve svém popisu za cíl vytvořit přirozený vzhled Vašich řas.

Já se na ty svoje nemohla vynadívat. Každá řasa byla jasně viditelná, žádné slepence, a díky kartáčku, který je opět plastový, dosáhnete i lehkého natočení. Tahle řasenka asi nebude pro ty, kteří mají málo krátkých řas a upřednostňují objemové a prodlužující řasenky, ale pro lidi s dlouhými řasami nemohu jinak než doporučit všemi deseti.
A to je dnes celý článek. Můžete mi napsat, zda máte nějaké zkušenosti s těmito řasenkami , případně s nějakými jinými od těchto značek, protože řasenka je samozřejmě velmi individuální věc a každému na jeho řasách může vytvořit něco jiného.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

It's make-up time

Ahoj, v mých článcích najdeš spoustu kosmetických věcí, ale ráda se s Tebou podělím i o své nápady na DIY věci


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.