24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jsem motýl!

09.08.2016
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Máte někdy dny, kdy se vám nechce ztrácet barvy do sebe? Já taky. A pak to dopadá takhle. Mám doma nějaké nové produkty, jsem lína na to míchat zelenou s modrou, protože vím, že to zabere sakra času. A proto na to jdu od lesa.

Inspiruju se motýlími křídly a ohraničím barvy černou. Celý tvar očí vychází z motýlích křídel a říkám to dokola a dokola, ale je to jeden z mých nejoblíbenějších tvarů líčení vůbec. Krásně podle mě ladí s highlightrem, jak mají stejný tvar, dělá to takový nenápadný facelift. A to si dám líbit.
Po tomhle líčení už vím, že v méně extrémní a možná vice barevné verzi vytáhnu něco podobného ven. Vím, že se nemusím bát kombinovat světle zelenou a střední královskou modrou. Vím, že když mi ujede linka, dokážu to zachránit. A konečně, že troška stříbrné linky opravdu dokáže imitovat lesk a krásně oživí líčení.
Stačí jen zkoušet a nebát se. I když... buďme upřímní. Stačí být jen trošku línější jedinec a mít před sebou pět nových produktů, které chci vyzkoušet. I takhle se z vás může stát motýl!

Komentáře

💜💜Emmi💜💜 09.08.2016 19:18

Wow tohle ti slusi 💜💜💜

Můj své kosmetiky 10.08.2016 13:21

tohle ti moc sluší lou !

_EmitQa_ 10.08.2016 13:26

nádherní

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.