24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

ŽENY V LEGÍNÁCH

10.10.2016
Jak to vidí chlap?
Jak na typicky ženská témata pohlíží muži? Co se jim na ženách líbí a co naopak nemají rádi? Těšte se na spoustu chlapských názorů na to, na čem ženám opravdu záleží. :)

Tentokrát bude článek o jednom jediném kusu oblečení: LEGÍNY! Když se o nich někdo zmíní, představuji si dvě věci. V mužském případě především cyklisty, vzpěrače apod. V ženském případě si už představím spíše ženy ve fitku s vypracovanou postavou, kterou tento kousek oblečení ještě více zdůrazňuje.

Nemá cenu chodit kolem horké kaše. Prostě a jednoduše jde o to, že když jedu v MHD a vidím ženu v černých legínách, která si pod to ještě vezme bílé spodní prádlo, bije to do očí, ať chci nebo ne. Je to nejspíš pohodlné, ale prostě jako běžně nošený kousek oblečení rozhodně nevhodné!

A teď ještě k tématu, kam se dají nosit legíny. Za mě to je jen jedno místo nebo spíše činnost a to je sport. Za mě legíny prostě patří ke sportu a tělesné aktivitě. A to ať má žena jakoukoli postavu. Ono moc variant co si vzít na sportování není.

Nemusíme chodit daleko, například v probíhající soutěži MasterChef Česko soutěžící Kačka nosí legíny pravidelně a já se ptám: „Proč proboha?“. Ano je osobní trenérkou, ano má na to postavu. Ale vždyť nikoho v tu chvíli netrénuje a ani sama necvičí, ona vaří a vzít si do televize legíny, když vím, že mě bude sledovat půlka národa je prostě úlet. Proč tam třeba pan Raditsch nechodí v legínách? No proč asi...
 
Takže za mě legíny ano, ale nejdřív zkusit jestli mi sedí a potom ještě to, kam si je budu brát, protože pro mne je to stejné, jako když vidím ve škole nebo v práci někoho v teplákách.

Jakub Grán z blogu Gran Jacob

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Jak to vidí chlap?

Jak na typicky ženská témata pohlíží muži? Co se jim na ženách líbí a co naopak nemají rádi? Těšte se na spoustu chlapských názorů na to, na čem ženám opravdu záleží.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.