24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Spotřebováno = syslení odpadu

28.08.2013
Janule
Jméno: Kratochvílovic Jaňule Narozena: 4.6. 1992 (v ten den slavila Angelina Jolie 17. narozeniny) Znamení: Blíženec Povolání: student, brigádník Zvíře: mladší sestra a přítel Píšu od: základní školy Alergie na: králičí srst, prach, špatné řidiče, hloupé lidi Řidičský průkaz: typu B Oblíbená barva: červená, černá, fialová Hudba: vše, kromě metalu a dechovky Nejčastější póza na fotkách: =oD =oP Kratja.cz: Dříve to byl cestovatelský deník, který se pak rozrostl o další rubriky - vaření, filmy, hudba, auto/moto, krásno (šminky) a párty je krycí název pro degustací akce. Kontakt: Kratochvilova.Janule@email.cz

V blogerské sféře jsou rozšířené články s názvem "spotřebováno." Každá blogerka to pojme trochu jinak, ale tentokrát jsem to pojala já úplně z druhé strany. Co znamená "spotřebováno" u blogerek?! Syslování odpadu!

Drahé čtenářky, drazí čtenáři a drahá čtenářata,


čekáte až vaše oblíbená bloggerka zveřejní každý měsíc článek nebo video s názvem „spotřebováno,“ nebo „vypotřebováno.“ Každá to má nazvané trochu jinak, ale v podstatě jde o to samé. Pokud ano, tak se na mě, prosím, nezlobte, ale toto téma mi prostě nedá spát.


Víte, co předchází těmto velmi rozšířeným článkům? Nic jiného než syslování odpadků! Aby blogerky uspokojily vaše choutky po těchto informacích, musí si nasyslovat dostatečný počet odpadků, aby to vypadalo zajímavě, aby se o tom dalo povídat/psát a aby prázdný obal neznečišťoval ovzduší domácnosti, či jinak nezměnil své obvyklé vlastnosti. (Nikdo nemá rád vůni připomínající zkažené syrečky.)


Chápu, že je úžasné se s někým podělit o vlastnosti výrobků, ale od toho jsou recenze, ne?! Když nevíte, který produkt by se hodil na typ vaší pleti, která značka přišla na trh s lepší variantou a podobně, tak často vyhledáváte recenze ostatních. Samozřejmě to neplatí jen u kosmetiky, ale u elektroniky, literatury, apod. Je jasné, že jeden produkt nebude sedět všem stejně. Někdo si ho oblíbí, někdo ho zavrhne, ale od toho jsou právě recenze, a proto nechápu účel těchto syslovacích mánií.


Pokud spotřebujete za měsíc 10 kousků z vaší sbírky, není lepší o tom napsat recenzi?

  1. Napíšete 10 článků (větší kvantita článků).
  2. Neunavíte čtenáře tím, že si bude muset shlédnout celé video/přečíst celý článek, aby zjistil, jak na vás produkt působil.
  3. Nebudete muset syslovat odpad!

Na svůj protest jsem speciálně pro vás vyfotila jeden z košů v domácnosti, abych se s vámi rozdělila o své spotřebované produkty.

  1. Na brigádu jsem si často k svačině brala nápoj od Activie, protože ho mám ráda + 2 rohlíky a mám skvělý oběd, který se mi nerozmačká a není náročný na příbor, či talíře.
  2. Před chvílí jsem si dala k svačině banán.
  3. Došel mi papír do tiskárny, protože jsem ho vytahala na kreslení, občas jsem si něco vytiskla (v posledních dnech především recepty – dort, sloní žrádlo, lasagne)
  4. Tmavý igelitový obal – přišel mi časopis Joy, který jsem zatím jen prolistovala a koukla na křížovku, protože pořád čtu minulé číslo časopisu L’amour, který je obsahově zajímavější.
  5. Žitný chléb, na který jsem zapomněla a nechala jsem ho několik dní načatý. Nemám odvahu ho jíst, a proto jsem ho raději vyhodila. Správně bych ho měla zařadit do kategorie „polospotřebovaný produkt“
  6. Ve spod koše je polystyrenová krabička od číňanů, protože mi přítel chtěl udělat radost, a tak přinesl nudle. Nebojte, to je spotřebované celé.
  7. Několik papírových kapesníčků, protože občas mě chytne rýma. Nějaké vatové tampónky, když se občas namaluji, tak to večer musím sundat.
  8. Vyhozený výpis z účtu, nad kterým jsem brečela jak želva, když jsem zjistila zůstatek.
  9. Pecka od broskve, kterou jsem našla u postele. (U přítelovy strany postele!)
  10. Plechovka od ovocného piva (Samson Radler), aby se mi lépe usínalo.

 

Dále mám hromadu zmačkaných PET lahví, se kterými si udělám odpoledne procházku do žlutého kontejneru.
Určitě popelářům přijde divné, že blogerky mají jednou za měsíc více odpadu než normálně.

Přestaňte syslovat odpadky, recyklujte a buďte šťastní. S pozdravem Jaňule

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Janule

Jméno: Kratochvílovic Jaňule
Narozena: 4.6. 1992 (v ten den slavila Angelina Jolie 17. narozeniny)
Znamení: Blíženec
Povolání: student, brigádník
Zvíře: mladší sestra a přítel
Píšu od: základní školy
Alergie na: králičí srst, prach, špatné řidiče, hloupé lidi
Řidičský průkaz: typu B
Oblíbená barva: červená, černá, fialová
Hudba: vše, kromě metalu a dechovky
Nejčastější póza na fotkách: =oD =oP
Kratja.cz: Dříve to byl cestovatelský deník, který se pak rozrostl o další rubriky - vaření, filmy, hudba, auto/moto, krásno (šminky) a párty je krycí název pro degustací akce.
Kontakt: Kratochvilova.Janule@email.cz


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.