24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Tip na výlet #1

01.12.2012
Just be yourself by Petra
Miluji nákupy, dobré jídlo, cestování, svého psa a ačkoli se nepovažuji za příliš zručnou, baví mě vyrábět různé maličkosti. A o tom všem a mnohem víc je můj blog.

Víte, kam byste se měli určitě podívat?

Na začátku listopadu jsem byla na relaxačním víkendu v Černé v Pošumaví, který jsem si náramně užila, díky krásné scenérii u hotelu, dobrému jídlu a relaxaci ve vířivce. A nemůžu opomenout ani mini zoo, kde jsem se spřátelila s lamou, oslem, prasátky a poníkem. Myslím, že kdejaké dítě by bylo nadšené stejně jako já. Protože byl hotel od Lipna nad Vltavou co by kamenem dohodil, tak jsem samozřejmě nesměla lenivet a vydala jsem se na výlet. Prošla jsem si Landal Marino Lipno, což je přístav u přehřady, který má krásné apartmány a na podzim je tam neskutečná romantika. Po procházce po pláži jsem se vydala do kopce, abych si prošla nedávno otevřenou stezku korunami stromů, kterou doporučuji všem. Ačkoli mám závratě, tak jsem ji statečně absolvovala a byl to nezapomenutelný zážitek. Pokud máte kočárek, nebo se chcete vydat s kamarádem, co je na vozíčku, není problém. Celá stezka je bezbariérová. Jen pejska musíte nechat ve speciálním kotci, který je pro něj připraven. Dostanete zámek s klíčkem, takže se o něj bát nemusíte. I ta moje čtyřnohá láska to zvládla.

Když už budete na jihu Čech, tak doporučuji zavítat do Českého Krumlova a navštívit státní hrad a zámek Český Krumlov. Nádherná romantická atmosféra vás pohltí a překrásné zahrady jsou jako dělané pro procházku. Můžete si taky odpočinout na lavičce u jezírka, nebo se nahánět v labyrintu. Je to na vás, čemu dáte přednost. A nezapomeňte se podívat ne medvědy, kteří jsou velkou atrakcí.

Jižní Čechy jsou kouzelné, je tam nespočet možností pro volný čas a každý si tam přijde na své. Turisté mohou navštívit nejrůznější přírodní a kultruní zajímavosti, gurmáni si vychutnají něco dobrého v jedné z mnoha restaurací a ti co mají rádi relaxaci mohou zajít do aquaparku nebo se plavit na lodi po přehradě. Určitě tuto destinaci navštivte, nebudete litovat.

Komentáře

Pieces of my world 03.12.2012 21:01

Úžasné !

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Just be yourself by Petra

Miluji nákupy, dobré jídlo, cestování, svého psa a ačkoli se nepovažuji za příliš zručnou, baví mě vyrábět různé maličkosti. A o tom všem a mnohem víc je můj blog.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.