24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Za málo peněz hodně muziky

20.10.2012
Just be yourself by Petra
Miluji nákupy, dobré jídlo, cestování, svého psa a ačkoli se nepovažuji za příliš zručnou, baví mě vyrábět různé maličkosti. A o tom všem a mnohem víc je můj blog.

I v drogerii se dají najít výrobky, které nestojí moc a přitom udělají takovou službu jako kterékoli jiné a desetinásobně dražší.

Dlouho jsem přemýšlela, o čem by měl být můj první článek pro blogerky.cz. Články o motivaci, správných kosmetických postupech a jiné už napsány byly tolikrát, že jsem se rozhodla neomílat to pořád dokola. Podělím se s vámi o výrobky, které jsou za hubičku a přitom na ně nedám dopustit. Pro dnešek jsem si vybrala dva, které jsou od značky Balea a dají se koupit v kterékoli DM drogerii.

Krém na ruce s panthenolem a olivovým olejem mě na první pohled zaujal svým podzimním balením. Myslím, že oranžová k podzimu prostě patří. Po otevření se uvolnila příjemná a nevtíravá vůně manga, která bude vyhovovat určitě i těm, kteří nemají rádi silně parfemované výrobky. Cena 30,- rozhodla o tom, že tento krém skončí v mém nákupním košíku. Ihned po zaplacení jsem jej musela vyzkoušet. Ačkoli je trochu hutnější, tak se krásně roztírá a ruce jsou po něm jemné. Ihned se vstřebá a nedělá mastný film. Přitom jsou však ruce hydratované. To berte jako názor někoho kdo má neskutečně suché ruce a musí si je mazat skoro každou hodinu. Panthenol a olivový olej udělá prostě svoje a oboje je pro suchou pokožku naprostou jedničkou. Velikost obalu, 100ml je tak akorát do kabelky. Krém doporučuji úplně všem, jen mi ho prosím nevykupte, ráda bych si jej pořídila znovu :-)

Druhým úlovkem byl balzám na rty. Popravdě musím říct, že jsem si ho koupila jen pro jeho obal v růžové barvě s nádherným motivem. Ptáček v kleci mě nadchnul. A cena 25,- není pro naše peněženky zničující, takže i kdybych ho měla jen na doma a byl naprosto příšerný, tak ten obal za to prostě stojí. Jsem typická ženská. Doma jsem však byla vyvedena z omylu. Moje rty byly tak jemné a hydratované jako dlouho ne. Navíc jim balzám dodá jemný nádech růžové a lesknou se, jako když si nanesete trochu bezbarvého lesku. Je to jen přirozenější a takové hezčí. Co vám budu povídat, posuďte sami podle obrázku. Skvělé vlastnosti, božská vůně a k tomu krásný růžový obal, našla jsem balzám číslo jedna. A abych nezapomněla, tak jsem po nanesení balzámu vypila kávu, snědla koblihu, rty si párkrát olízla ale balzám rty stále hydratuje. Tomu říkám opravu kvalita.

Doufám, že jsem vám třeba poradila po čem se v drogerii podívat a taky tajně doufám, že na mě ještě nějaký kousek zbyde, až si půjdu pořídit nový.

Snad se vám článek líbil a já se budu těšit u našeho dalšího setkání buďto přímo na blogerkách a nebo u mě na blogu.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Just be yourself by Petra

Miluji nákupy, dobré jídlo, cestování, svého psa a ačkoli se nepovažuji za příliš zručnou, baví mě vyrábět různé maličkosti. A o tom všem a mnohem víc je můj blog.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.