24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Recenze: Dermacol čistící gel na obličej

04.08.2013
Katie.kiky
Jsem 20 letá slečna která se živí jako společnice a jelikož se tyto dívky o sebe musejí pravidelně starat (pokud chtějí být žádané) ráda bych se s Vámi podělila o mé rady a tipy které pomohly mne a tak doufám že třeba pomohou i Vám :)

Recenze na čistící gel od Dermacolu pro aknekózní pleť.

Závidím slečnám kterým se pupínky a akné zcela vyhýbá i když si myslím že jich moc není. Ovšem i té hrstce patří velká Gratulace a obrovská závist.... ale né dělám si srandu :)
Každá chceme něco co nemůžeme mít, ale můžeme se to aspoň pokusit získat :) Už od puberty mě trápí akné. Nemám ho nějak rozsáhlé to ne, ale vždy před menstruací se to zhorší. Nikdy jsem se o pleť moc nestarala a kašlala jsem na ni ale před pár týdny jsem si řekla dost je na čase s tím začít něco dělat.
Na tento gel jsem četla celkem dost negativních recenzí, ale i tak jsem si řekla že jej vyzkouším přeci jen kdyby mi nevyhovoval 110 kaček není něco co by mě zruinovalo :)
Nikdy žádný výrobek neodsuzuji po pár dnech používání. Myslím si že vše potřebuje svůj čas a proto recenzi na tento gel píši až po měsíci jeho každodenního používání.
Hlavní účinnou složkou je Zincidone který má zabraňovat tvorbě mazu kolem pupíknů a to také děla. Po použití gelu je má pleť výrazně sušší. Gel používám vždy večer po odlíčení, ale i když nejsem nalíčená večer jej normálně použiji.
Po měsící každodenního použití mohu opravdu říci že mé akné výrazně eliminoval :)

 

 

Na ruce je průhledný s takovými bublinkami :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Katie.kiky

Jsem 20 letá slečna která se živí jako společnice a jelikož se tyto dívky o sebe musejí pravidelně starat (pokud chtějí být žádané ráda bych se s Vámi podělila o mé rady a tipy které pomohly mne a tak doufám že třeba pomohou i Vám


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.