24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jako jelen ve skoku aneb HOME z diskontu

31.07.2015
Have a Nest
V životě mám spoustu rolí. Především jsem nyní obsazena v nádherné roli matky a manželky. Bez zkoušek, bez alternace. Kamera, klapka, jedeme. Vše kolem bydlení a designu mě vždycky bavilo a fascinovalo. V současnosti, kousek po kousku, budujeme naše vlastní hnízdo. Jsme na začátku.

Dekorace z diskontu. Ano nebo ne?

Mám ráda originalitu. Ještě radši mám nadčasovost. A úplně nejradši mám osobitost. U bydlení to platí bezpochyby. 

Jsem ve věku, kdy velká část mých přátel buduje svá hnízda. Kupují byty, staví domy. Většina z nás opouští byty velikosti "pro začátek nám to stačí" a stěhuje se do "ať má dítě vlastní pokoj". 

Co mě na tomhle období opravdu hodně baví, jsou první návštěvy a kolaudačky. Jsem přesně ten typ člověka, co miluje vyprávění o plánování, zdolávání překážek, přestavbách a architektech, o stěhování a zabydlování. Pozorně poslouchám a vím, že na konci příběhu je právě ten happy end, ve kterém právě sedím, popíjím kávu a kocháme se.  

Zpět k originalitě a osobitosti. Nejednou jsem si pucovala boty na rohožce WELCOME HOME, v krvi adrenalin natěšenosti, jak asi bude nové obydlí přátel vypadat. V hlavě běží obrázky místností podle charakteru obyvatel. A pak se otevřou dveře a...

... pokračují nápisy. V předsíni na zdi nebo na botníku HOME. Nad dveřmi do kuchyně samozřejmě nechybí nápis KITCHEN. V tu chvíli už tuším, co bude v obývací pokoji. FAMILY.

Ano, nepopírám, taky jsem byla touhle nemocí infikována. V jejím propuku, kdy jsem tenhle styl nápisů vídala v zahraničních časopisech a na serverech o bydlení. Teď je všude. V designových obchodech se drží, co by ne, lidé dřevěná písmenka a tabulky s nápisy milují. Nábytkové řetězce nezůstávají pozadu. 

Ovšem mé vyléčení bylo rychlé. Nedávno jsem u kasy v jednom diskontním potravinovém řetězci potkala paní. Rychlý rentgen jejího košíku. Rohlíky, máslo, tři piva, párky a dřevěná písmena HOME a FAMILY. 
Jsem zdráva. Zas miluji nadčasovost. Ale co naplat, jelena ve skoku taky měli všichni. 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Have a Nest

V životě mám spoustu rolí. Především jsem nyní obsazena v nádherné roli matky a manželky. Bez zkoušek, bez alternace. Kamera, klapka, jedeme.

Vše kolem bydlení a designu mě vždycky bavilo a fascinovalo. V současnosti, kousek po kousku, budujeme naše vlastní hnízdo. Jsme na začátku.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.