24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Magazine

04.09.2013
Kráska dne
Jsem studentka se zájmem o módu, kosmetiku, cestování, tanec a zdravý životní styl :-)

Jeden můj kamarád si před časem někde přečetl, že ženy prý utratí nehoráznou částku každý rok za časopisy. Nepamatuji si přesně, o jakou sumu už se jednalo, ale bylo to dost. A víte, co? Já tomu věřím.

Stačí se jen rozhlédnout kolem jak časopisy táhnou. Chystají se dny Marianne, což hodně láká. Minulý měsíc zase byla termální voda jako dárek v InStyle.. taky začínal nějaký nový časák, L'amour tuším a začátkem léta byly v Elle laky na nehty Rimmel a předtím byly zase nějaké nákupy s Elle a takhle bych mohla pokračovat do nekonečna.

Sama jsem si několik let kupovala každý měsíc Cosmopolitan a potom Elle. A pak ještě čas od času nějaké články s pěkným dárkem nebo očekávaným vzorečkem. Dárky jsou asi to, co mně nejvíc táhne, i když v českých časopisech jich ještě, oproti zahraničnímu tisku, není tolik. Časopisů v různých rozměrech a jazycích se mi tady za pár let nahromadila pěkné hromádka (pěkné spojení, což?), možná spíše až hromada, tak bylo na čase trochu zasáhnout. A zasáhly nůžky (do vlasů nikdy, ale do časopisů klidně). A s pomocí nůžek a (ne)šikovných rukou a po spoustě hodin strávených lepením, stříháním a proplétáním, mé časopisy žijou dále v této candy bag. Vše co bylo vymyšleno, napsáno, vytištěno a následně přečteno je dnes takhle zrecyklováno :-)

Článek je tak trochu na téma Co nosím v kabelce a budu ráda když mé sladké foto podpoříte v této soutěži - http://goo.gl/ZF7Ts8 Děkuji!! A na blogu pro vás chystám s touhle propletenou kabelkou outfit :-)

 

Komentáře

Handa 06.09.2013 11:33

Taštička vypadá moc dobře, skvělý nápad

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Kráska dne

Jsem studentka se zájmem o módu, kosmetiku, cestování, tanec a zdravý životní styl


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.