24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Anorexie - zabiják krásy

08.11.2012
Lady Nectarine
Jsem normálně nenormální dvacetiletá Lady se zájmem o všechno možné... Můj blog je svět, který je jenom můj a můžu sdílet s celým světem své myšlenky, nápady, rady,...

Nenech zničit svojí krásu.

Vím, že tohle není zrovna veselé, ale nesmíme o tom mlčet. Anorexie. Nemám v úmyslu sem dávat obrázky zubožených holčin, na netu je jich víc než dost. Chtěla bych jenom, aby se to tobě nestalo. Ono se řekne: "Ne, mě se to teda fakt stát nemůže.", ale podívej se na nějaký dokument o "tom". Je hrozně snadné se do toho dostat. Nenech, aby tě nenávist ke tvému tělu nebo části těla ovládla.

Tak třeba já nesnáším svůj zadek. Jo takhle na rovinu. Vůbec neladí se zbytkem těla a to mi vadí asi nejvíc. Jeden čas jsem měla takové hrozné nutkání začít hubnout, aby jsem měla tak nějak ideální míry a třeba se začala zase po dlouhý době někomu líbit. Začala jsem s jednou dietou, ani nevím, která to byla. Vydržela jsem asi čtyři dny. Potkala jsem totiž jednu hrozně hodnou holku, která se mi svěřila, že měla s anorexií problémy asi tři roky zpátky a je její součástí do dnes. Byla opravdu most hubená, ale její upřímnost mě docela šokovala. Vypadala tak vyrovnaně, moc hezká v obličeji, se svým klukem chodila už dost dlouho. Úplně v poho holka. Měla jsem s sebou sušenku a nabídla jí, ale poděkovala a řekla, že by si to později začala hrozně vyčítat a cítila by se špatně. Tady je vidět, že ta nemoc není jen tak. Jakmile je v naší hlavě, dostane se bohužel i do našeho srdce. Takže takhle skončila moje dieta a věřím, že dlouho žádnou držet nebudu.

Chtěla bych tě poprosit, aby jsi byla, spokojená se svým tělem, protože vypadá úžasně a ze všeho nejdůležitější bylo, je a bude co je v nás :)

                                        

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Lady Nectarine

Jsem normálně nenormální dvacetiletá Lady se zájmem o všechno možné...
Můj blog je svět, který je jenom můj a můžu sdílet s celým světem své myšlenky, nápady, rady,...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.