24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Académie Scientifique de Beauté se představuje

05.05.2014
L-shootingstar
Jsem fanoušek (nejen) přírodní kosmetiky, zvířat a přírody. Mám veselou povahu, ráda píšu a fotím a ještě raději vše co mám ráda sdílím s ostatními :)

Jako svůj první (a doufám, ne poslední) článek tady na blogerkách jsem se rozhodla věnovat kosmetické značce Académie Beauté, poprvé jsem se s ní seznámila před měsícem na veletrhu Interbeauty a velmi mě zaujala, proto bych vám ji ráda trochu představila.

Krásnou sobotu!

Jako svůj první (a doufám, ne poslední) článek tady na blogerkách jsem se rozhodla věnovat kosmetické značce Académie Beauté. Poprvé jsem se s ní seznámila před měsícem na veletrhu Interbeauty a velmi mě zaujala, proto bych vám ji ráda trochu představila.

Académie Scientifique de Beauté - Paris, zkráceně Académie Beauté (nebo ABS) byla uvedena na náš trh teprve nedávno - v březnu 2014. Jak už část názvu napovídá, jedná se o francouzskou kosmetickou značku pečující kosmetiky.
Pojďme nejprve trochu nahlédnout do historie této značky


Kosmetická značka Académie Beauté byla založena už roku 1890 doktorem Alexandrem Lamottem a začíná vytvářet své první slavné krémy, jako např. Princesse des Crèmes.

V roce 1895 otevírá na rue Saint Honoré svůj první kosmetický salon, tento rok také získává několik světových ocenění, za přínos v kosmetice. 

Roku 1926 lékárník a farmaceut Georges Gay v rámci výzkumu k dosažení maximálního kosmetického efektu vytváří profesionální estetickou metodu, která šla ruku v ruce s medicínskou diagnosou.


Věřil, že pokud budou zákazníci dodržovat tuto metodu, která je vytvořena každému přímo na míru, dosáhnou nejlepších estetických výsledků.


Metoda ASB spočívá:
 

  • Diagnostice od profesionálů  ASB
  • Doporučené péči o pleť v domácím prostředí pomocí výrobků ASB
  • Profesionální péči šité na míru každé zákaznici v kosmetickém salonu, který vlastní certifikát ASB

 

 

Dlouhé roky výzkumu přináší ovoce a roku 1934 je vytvořen první krém s aktivními hormony, jen o rok později 1936 Académie Beauté získává celosvětový patent, protože jako první přidává do svých produktů kolagen.

Dalším důležitým mezníkem je rok 1949,  ASB uvádí na trh „Bronzécran Sunscreen Cream“ a „Bronzécran Sunscreen Fluid“ první krém a fluid na ochranu před sluncem, tyto krémy pleť nejen chrání před sluncem, ale také pleti dodávají krásný opálený vzhled.

Veškeré výrobky Académie obsahují vysoký podíl aktivních složek, jako např. aloe Vera, bambucké máslo, extrakt z medu, kyselinu hyaluronovou, lipový extrakt, hydratační složky…

Produktové řady jsou rozděleny do jednotlivých řad určených pro různé typy a potřeby pleti. Samozřejmě se výrobky dělí dle použití: pro ošetření v kosmetickém salonu a na ně navazují produkty pro domácí použití.  

Vlajkovou lodí Académie Scientifique de Beauté se stalo sérum „Marvelous formula“ - Sérum s vysokým podílem aktivních složek, které obsahuje 57 těchto aktivních ingrediencí. Používá se ráno na vyčištěnou pleť pod denní krém nebo pod make-up. Vypíná pokožku a vyhlazuje vrásky, pleť je zářivá a má mladistvý vzhled.

Osobně mě velmi zaujal jejich make-up, jedná se vlastně o Regenerační ošetřující bázi (make-up), která má vysoký podíl pigmentačních a rozjasňujících složek. Obsahuje hydratační složky, má vypínací efekt a vyhlazuje jemné vrásky. Tento make-up neucpává póry a pokožka může volně dýchat a působit svěže. A také příjemně a jemně voní.


Pro lehké krytí je k dispozici i tónovací krém, ten obsahuje pigmenty a působí ve 3 fázích:
Zlepšuje pružnost pleti, hydratuje a tím zabraňuje ztrátě vlhkosti, vyhlazuje nerovnosti pleti, zjemňuje ji a nezanechává stopy. Zároveň vyhlazuje hluboké i jemné vrásky.

 

 

Při psaní článku jsem využila materiály, které mi poskytla paní Janetta Bogdanová (výhradní distributor kosmetiky ASB pro ČR) a tímto bych jí ráda poděkovala.

Kosmetika ASB bude brzy k dispozici ve vybraných kosmetických salonech, v případě zájmu lze kontaktovat přímo paní Janettu


Kontakt :
Janetta Bogdanová
Výhradní distributor pro ČR
bogdanova@volny.cz
www.academiebeaute.cz (stránky se zatím připravují)

 

Co na kosmetiku Académie Scientifique de Beauté říkáte? Líbí se, zaujala? Mě tedy ano!

Mějte se krásně

L.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

L-shootingstar

Jsem fanoušek (nejen) přírodní kosmetiky, zvířat a přírody. Mám veselou povahu, ráda píšu a fotím a ještě raději vše co mám ráda sdílím s ostatními


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.