24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Madeira

05.10.2013
LIFE BY LENEA
Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat :))) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě :) Ani po třicítce život nekončí ... :)

Opožděně, ale o to s větší chutí o Madeiře.

Milé blogerky, kde jste letos byly na dovolené?? cestujete rády?? Já tedy cestuji velmi ráda, ale letos se mi to nepodařilo, ale ještě není konec roku, takže se uvidí.

A jak to že Vám přináším fotky z Madeiry? Když sem letos nikde nebyla?? No jsou to vzpomínky na loňskou dovolenou, která byla skoro před rokem tj. 15.10.2012 do 22.10.2012. Co bych asi zmínila na začátek? Doporučila bych jet na tento úžasný ostrov na jaře, kdy vše kvete a bují. Nemůžu říc, že by na podzim nebyla Madeira krásná, opravdu ne, užila jsem si ji a i její květy, ale rozmatinost je větší na jaře. 

Co bych určitě doporučila tak je hotel Orchid, který sice neni v hlavním městě Madeiry, ve Funchalu, ale je to autobusem tak 15 minut do hlavního města. Hotel je v dálce, to modré :), kdy jste po schodech mohli sestoupit na pláž, která je zde kamenitá.

Pohled na moře, v některých pokojích po zaplacení příplatku ho krásně vidítě i s malého balkónku.

Co je na hotelu skvělé je i venkovní bazén, když se Vám nechce jít k moři.

V hotelu jsem měla v ceně vstup do wellnes centra ... a fitcentra.

Nechci popisovat jak ja Madeira úžasná a rozmanitá, jak na tomto malém ostrově najdete nejrůznšjší pásma a když navšívíte trh ve Funchalu tak poznáte úžasné plody, které ostrov přináší.

No není to lákavé???

Ulice hlavního města Funchalu....... 

Promenáda u hotelu cca 800 m okolo moře.

Pohled, který neomrzí ...

Ulička umění ve Funchalu.

Teplé proudy, které jsou na Madiře dostupné.

A zase to moře.

U nás to dáváme do květinových vazeb a na Madeiře to rostlo skoro jako plevel. No přeháním, ale dekorační květina ve městech.

Kdo váhá, zda jet na Madeiru, tak určitě neváhejte. Určitě vyjde levnější podzimní dovolená a i tak se tam krásně opálíte a zaplavete v moři a kdo není pecivál, tak si užije spousty krásných míst jako já.

Vaše Lenea

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LIFE BY LENEA

Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat )) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě

Ani po třicítce život nekončí ...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.