24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Výraznější denní nebo noční líčení

05.10.2014
LikeLady
21 let. Žiji pozitivním způsobem života. Miluji své přátele a rodinu, hudbu a dobré jídlo. Jsem cílevědomá, zodpovědná a občas tvrdohlavá. V životě si vážím i maličkostí, které mi přináší ohromnou radost. Kosmetika, líčení a oblékání se stalo mým koníčkem a „malou“ ženskou vášní. Těší mě, že tento koníček mohu sdílet i s Vámi. :)

Inspiraci pro dnešní denní/noční výraznější líčení jsem našla v časopisu Active Beauty...

Líčení, které jsem si pro Vás dnes připravila, je inspirováno obrázkem, který jsem našla v časopise Active Beauty. Jedná se o líčení, kde jsou velmi výrazné oči, které jsou celé orámované černou tužkou a dominují také výraznější řasy. Rty jsou naopak málo nápadné a jdou do „nude“ barvičky.

A teď už Vám napíši postup, jakým jsem toto líčení vytvořila:

Jako první si pleť vyčistím pleťovou vodou Levandule od Saloosu. Aby se mi během líčení hydratovaly rty, nanesu si na ně balzám od Balea s pomerančovou vůní.

Na očištěnou pleť si nanesu bázi pod makeup od Rimmelu a nechám ji cca 5 minut vstřebat do pleti.

Makeup jsem dnes zvolila od značky NYC v odstínu 737 Classic Ivory a pořádně jsem ho zapracovala do pleti pomocí štětce z Ebay.

Na kruhy pod očima ráda používám tento korektor od Rimmelu, který kruhy krásně zakryje a oční okolí také mírně projasní. Aplikuji si ho nejprve štětcem a nakonec ještě zaťupkám prsty. (O tomto korektoru jsem psala také na svém blogu a to zde: http://likelady.cz/rimmel-match-perfection-korektor/)

Na drobné nedokonalosti jsem použila korektor od Catrice v odstínu 010 Ivory, který opravdu skvěle zamaskuje to, co potřebuji.

Pro zafixování celého makeupu použiji pudr Stay Matte od Rimmelu v odstínu 001 transparent, který do pleti opět vpracuji pomocí štětce z Ebay.

Aby obličej dostal krásnou barvu, aplikuji si méně výraznou tvářenku od Catrice v odstínu 050 Apricot Smoothie, která pleti dodá krásný zdravý vzhled.

A jdeme na obočí. Dokreslím si ho a zvýrazním tužkou od Essence v odstínu 02 Brown.

Na oční víčka si aplikuji bázi pod oční stíny, která je opět od Essence. Bázi nejprve nanáším štětcem a poté zaťupkám prsty a nechám chvíli vstřebat.

Na oční víčko si nanesu matný stín tělové barvy a nanesu si ho až nad ohyb oka. Tento stín je z paletky MUA Undress Me Too.

Tužkou od NYC 001 Black si nakreslím tenkou linku na horní víčko k řasám.

Pokračuji tou samou tužkou a tentokrát si tužkou obkreslím i spodní víčko a nanesu ji i na "water line".

Na řasy použiji řasenku od Oriflame veryme Fat Lash Black Out Mascara, se kterou se mi výborně pracuje. Toto líčení by určitě sneslo i umělé řasy, ale ty já dnes aplikovat nebudu.

Rty si orámuji konturou od Essence v odstínu 11 In The Nude a následně je konturou také celé vykreslím.
A jako poslední krok nanesu na rty rtěnku od Avonu v odstínu Cappucino. A je hotovo!

 A výsledný efekt i s obrázkem, podle kterého jsem líčení prováděla:

Na mě je líčení poměrně dost výrazné a černou tužku na "water line" nenosím moc ráda. Naopak bílou tužku nosím na "water line" velmi ráda a skoro každý den. Já doufám, že se Vám moje líčení líbilo a že se třeba inspirujete :) Přeji Vám krásný den! :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LikeLady

21 let. Žiji pozitivním způsobem života. Miluji své přátele a rodinu, hudbu a dobré jídlo. Jsem cílevědomá, zodpovědná a občas tvrdohlavá. V životě si vážím i maličkostí, které mi přináší ohromnou radost. Kosmetika, líčení a oblékání se stalo mým koníčkem a „malou“ ženskou vášní. Těší mě, že tento koníček mohu sdílet i s Vámi.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.