24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

5 nejhloupějších frází celebrit

23.10.2013
LucieVanKoten
Blogerka z blogu Život Podle Lucie:-)

Mám ráda rozhovory se slavnými lidmi. Rozhovory o tom, co dělají, jak si vybudovali úspěch, jak žijí a čeho se řídí. Jenže na to umí odpovědět málokdo. Většina hvězdiček má naučené fráze, které nikoho neurazí, nikoho nenadchnou a hlavně nikoho nebaví. Já osobně jsem alergická na tahle klišé:

„I kdyby to pomohlo jednomu člověku, mělo to smysl!“

To sice je pravda v případě, že mluvíme o projektu, který zachraňuje lidské nebo zvířecí životy. V ostatních případech to zní směšně. Opravdu si dáme rok práce s knížkou, projektem, webem a jeho propagací, abychom pomohli jedinému člověku? Možná jo. Jen pak dostaneme zjebáno od šéfa, média si na našem neúspěchu pěkně smlsnou a ostatní potenciální klienti od nás dají ruce pryč, takže nakonec skončíme s pocitem naprostého vyhoření.

 

„On je ten pravý!“

Řekne po dvou měsících vztahu modelka o svém novém objevu, na otázku svatby a dětiček se začne nenápadně uculovat (protože o tom prý ještě nikdy nepřemýšlela, i když už se tajně podepisuje jeho jménem). Řekne jen, že by se tomu nebránila, načež jí milý okamžitě zdrhne a do měsíce se začnou tihle dva pomlouvat na Facebooku, dokud jeden z nich nezačne vyhrožovat soudem!

Pak se na to zapomene a do měsíce už je to zase nový pan pravý, nový pan dokonalý, nový pan božský a „nová životní etapa.“
Bla, bla, bla a bla....

„Nyní se chci věnovat rodině!“

Jasná odpověď na otázku, kdy se chceme (jako modelky) po porodu vrátit do práce. Je jasný, že nemůžeme říct pravdu o tom, že si domlouváme zakázky po porodu jakoby se nechumelilo a že už měsíc po porodu máme nafotit kalendář v plavkách, tudíž nás ještě předtím čeká fitness maraton.

Ale snad paní novinářka nečeká, že s tím malým zůstaneme doma jako? Proboha! Manželství není nemoc, těhotenství není nemoc a dítě už vůbec ne. Najmeme chůvu, které budeme před novináři říkat babička a je to!

„V jídle se nijak neomezuju!“

Slova 99,9% modelek, které zdobí 45 kg čisté váhy a 180 cm čisté výšky. A proč se vůbec tak blbě ptáte? Vždyť ony jedí normálně – ráno dva kedry chleba se salámem, k obědu svíčkovou se šesti, večer se doma válí u televize s brambůrkama a když je honí mlsná, tak nemají problém sežrat celou tabulku čokolády.

To jste nikdy neslyšeli o rychlém metabolismu? Vyskytuje se to převážně jen u modelek. Spalujou takovou rychlostí, že po obědě ani nestačí doběhnout na záchod, tak rychlé to je!

„Nahotě se nebráním, pokud bude mít ve filmu smysl!“

Tak slečna by chtěla do porno průmyslu, opravdu? Protože tam ta nahota má smysl největší. Pokud má herečka s nahotou problém, ale jinak je mimořádná, najme se doublérka. A pokud není mimořádná, pak si nemůžete vybírat a diskutovat o tom, zda to má nebo nemá smysl. Prostě se svlékne, jinak má po roli.

No a pak tu máme samozřejmě světový mír, pozitivní sluníčkové myšlení, zdravé sebevědomí a větu: „na nedostatek práce si rozhodně nemůžu stěžovat“. Může se mi někdo divit, že si přímo libuju v rozhovorech s lehce cynickým Janem Krausem?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LucieVanKoten

Blogerka z blogu Život Podle Lucie


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.