24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak se obléknout na nákupy?

22.10.2012
LuckaPucka
Bloguji o módě a stylu, který je mi vlastní. Ležérnost, pohodlnost a hlavně žádné násilí.

Myslíte si, že je jedno, co si na sebe vezmete na nákupy oblečení? Chyba lávky! Vědět co na sebe je důležitější, než si myslíte!

Třeba docela nedávno, když jsem se vydala na nákupy. Ten den jsem dostala neplánovaně volno na celé odpoledne a tak jsem se rozhodla, že ho využiju k odlehčení mého běžného účtu. No a jak jsem s tím nepočítala, tak jsem taky dopadla. Vysoukat se z úzkých džínů nebo sundat punčochy...asi posté se do nich znovu obléknout, do kabinky jsem si vzala špatnou velikost, takže obléct, dojít si pro daný kousek, zase se svléct (btw. obchodů, kde vás u kabinek obslouží bych spočítala na prstech jedné ruky, i kdybych byla čtyřprstá :))

Pokud mám možnost se předem na nákupy připravit snažím se vyhnout následujícím svrškům: punčochy - to opravdu není dobrý nápad (co když si budete chtít zkusit ty skvělé džíny, i když jste původně šla pro svetr?) A když už jsme u těch svetrů...rozhodně doma nechte kousky, které se musí přetáhnout přes hlavu- statická elekřina dokáže naštvat... To samé platí u bot, podpatky jsou skvělé, leč zlomyslné, obejdete pár obchodů a budete se muset úchýlit s bolestínským výrazem do nejbližší kavárny...a jakmile si jednou sednete, už se vám nebude chtít jít dál...

Řešení? Co nejjednodušší a nejpohodlnější outfit.

Oblékněte nejpohodlnější džíny, které máte (ne ty, co vás z nich musí svlíknout přítel a ještě mu to trvá půlhodiny, -užší džíny už neměli?) Já jsem si v poslední době oblíbila boyfriend střih, který dodá outfitu na nenucenosti a ležérnosti. K tomu vyberte triko s potiskem zvířete. Vykašlete se na vlky a tygry, ty nosí kde kdo. Narazíte-li na něco výjimečného-třeba na řvoucí opici- neváhejte a běžte do ní!

Jak na výsledný styling? Kalhoty buď ohrňte (ležérního looku dosáhnete pomocí ohrnování, vyhrnování, přehrnování rukávů přes sebe apod.) nad kotníky, nebo uzavřete do vyšších bot a povytáhněte abyste docílili nenuceného vzhledu právějsemnasebehodiladžínyabotyašlaskošem... Triko zasuňte do kalhot celé, nebo jen přední část.
Nyní už stačí jen doladit doplňky. Vybrala jsem kšiltovku s trendy kamínky, kterou jsem ulovila v secondhandu, ale postačí i obyčejná/čmajznutá přítelovi nebo bráchovi/anebo kupte kamínky v korálkárně a tu svou obyč si dolaďte podle vašeho vkusu. Protože kšiltovka je sama o sobě hodně výrazný doplněk, vynechám naušnice a zvolím jen zlatý náramek. Pak jen stačí přehodit přes ramena teplejší svetřík a na rameno vintage kabelku, která rádoby sportovnější outfit hezky shodí. Na ty kožené, kvalitní a správně vintage chodím do Fifty Fifty vintage shopu, o kterém jsem nedávno psala na svém blogu...(luckapucka.blogspot.cz)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LuckaPucka

Bloguji o módě a stylu, který je mi vlastní. Ležérnost, pohodlnost a hlavně žádné násilí.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.