24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Inspirace pro uskladnění náramků

04.12.2012
LuLu
Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích :-) Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel :D

Ahoj :-) Dneska jsem si pro Vás připravila takovou malou inspiraci, jak uskladňovat náramky "na gumičce".

Nevím jak Vás, ale mne rozčilovalo, když jsem si ráno chtěla vzít náramek a dobu jsem se přehrabovala v krabičce, kde jsem je měla, než jsem ho našla.

Navíc se mi kolikrát stalo, že jsem při tom štrachání objevila náramky, na které jsem úplně zapomněla. Proto jsem se rozhodla tenhle svůj problém řešit. A podařilo se mi ho vyřešit.

Připravte se na nejjednodušší DIY :-D

Co budeme potřebovat?

  • náramky na gumičce
  • láhev (skleněnou, nějakou menší, teoreticky by šla i plechovka, ale tam je problém s promáčknutím)
  • sušené kytky? to nechám na Vás

Myslím, že postup je všem jasný. Ano, správně, náramky budeme na láhev nasazovat.

Mno a teď se na to podíváme blíž:

Náramky na gumičce to chce proto, že pevné by nešly na láhev navlékat (jak logické, že? :-) ). Já jeden pevný použila - úplně navrch.

Podle toho, kolik máme náramků, takovou láhev vybereme. Já navlíkacích na gumičce nemám nejvíc, spíš nosím klasické zapínací, proto jsem si vzala flašku od "mini piva" co přivezl švagříček ze Švýcarka. Pivo nepiju, ale flaštička se hodila :-)

Kouzlo nasazování spočívá v tom, že dospod to chce dát nejpevnější náramky, aby nesklouzly dolů. Vzhledem k tomu, že já svojí "flašku" často přenáším, je pro mne nutností, aby náramky nepadaly.

Tadá, máme navlečeno. Výsledný vzhled mojí flašky :-)

Jestliže použijeme náramky, které moc nenosíme, můžeme flašku použít například jako vázu na sušené květiny. Pro představu přidávám fotku, jak by vypadala moje "váza" se suchým nevím čím :-))

Ještě Vám ukážu, jak můj držák na náramky vypadá v akci - levou část toaletky mám vyhrazenou pro náušnice, náramky + mám okolo zavěšená náhrdelníky. A tenhle můj koutek vypadá takhle:

A jaký způsob skladování náramků máte Vy?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LuLu

Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích
Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.