24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

MamaLifestyle

DENÍK MIMINKA 4.MĚSÍC - Nový Kočárek! & Křtiny?

14.06.2015

Nový Deník Miminka je pro vás připraven - pojďte se podívat na náš nový sexy kočárek a spoustu dalších novinek z těžkého života miminka :)

Celý článek

DIY OTISK RUČIČKY & NOŽIČKY - Snadné a Levné!

25.05.2015

Po dlouhé době nový DIY projekt. Zkusíte? Pošlete mi fotku!

Celý článek

Deník Miminka 3.Měsíc : ÚPÍŘÍ DÍTĚ & BIKINY?!

15.05.2015

Tenhle pátek nenajdete na youtube roztomilejší video než to dnešní s Adinkou, mojí voňavou živou panenkou :) Pokud se tedy chcete jen kochat, nebo se dozvědět kopec novinek a zajímavostí a něco se přiučit, ať tak či tak, pusťte si nové video. A pěkný víkend všem!

Celý článek

FOOD HAUL : Luxusní Dobroty z Marks&Spencer !

07.05.2015

Hola, hola, dlouho jsem tu nebyla! Ale poctivě natáčím, což víte, pokud odebíráte můj kanál. A dnešní video je natolik speciální, že jsem si řekla, že ho sem taky hodím. Protože kdo nemá rád jídlo?? Já teda jo! A dnes jsem se vypravila za tím nejlepším, co se dá u nás sehnat. Takže čokoládu u ruky a pouštějte play!

Celý článek

MOTHER TAG - Můj Největší Průšvih & DIY Smradlavá Maska

15.04.2015

Po více než 2 letech na Youtube vám konečně přestavuji svoji maminku! Alespoň poznáte, po kom jsem taková hééérečka. Uvidíte také mého bráchu, který se ujal režie. Prostě si myslím, že tohle je moc povedené video! hashtag family business :)

Celý článek

Deník MIMINKA - 2.MĚSÍC - Noční Střílení!

07.04.2015

Nový Deník miminka!Připravte si kapesníky, bude to zase to nejroztomilejší co na českém Youtube tento týden uvidíte :)

Celý článek

NECHUTNÁ PLENOVÁ CHALLENGE | Diaper Challenge

27.03.2015

Po dlouhé době jedno crazy, nemaminkovské video, pro vaše pobavení :) Doporučuji nesledovat, pokud právě jíte! A protože jsem už nepostoji každé video, pokud vám nechce nic utéct, odebírejte můj Youtube kanál. Díky moc!

Celý článek

Denik MIMINKA - 1.Měsíc : TO MÁM STRČIT KAM????

11.03.2015

Psaly jste si o to, a vaše přání je mým rozkazem! Připravte se na maxi porci roztomlých fotek, domácích videí, ale také spoustu praktických tipů a rad. A rozhodně si neberu servítky a říkám všechno tak jak v reálném životě je ... Víc prozrazovat nebudu a teď už vás nechám se pohodlně usadit a pustit si video.

Celý článek

MŮJ POROD & Jak vypadá bříško po porodu

18.02.2015

Naše první společné video z domova! Dnes se s vámi podělím o všechny podrobnosti mého porodu - ano, všechny :) Kde jinde se to totiž dozvíte, než u MamaLifestyle, že? Nakonec videa také ukazuju, jak vypadá bříško 8 dní po porodu...aby si někdo nemyslel, že je hned ploché.V příštích videích se můžete těšit na další fázi - hubnutí. Tak nezapomeňte odebírat můj kanál nebo mě sledovat zde na Blogerkách.

Celý článek

♡ VÍTEJ, ADÉLKO ♡ Vlog #10 z Porodnice!

11.02.2015

Video, na které jste všichni čekali dlouhé měsíce je konečně tady! První záběry malé Adélky a také jak to vypadá a chodí v porodnici U Apolináře... Tak, já teď běžím kojit :)

Celý článek

TĚHOTENSKÝ DENÍK - 9.MĚSÍC : Máme Jméno!!!!!!

01.02.2015

Můj poslední těhotenský deník...co k tomu dodat? Toto video vám určitě nemusím dále představovat - dnes je jen vylepšené o prozrazení jména malé "babylifestyle" (což bylo "pracovní" krycí jméno,hihi.) A na závěr doporučuju připravit kapesníky....

Celý článek

PLEŤ podle Kate Middleton - RECENZE "Karin Herzog"

28.01.2015

Že jste ještě o této značce neslyšeli? Já do nedávna také ne a jsem ráda, že jsem to napravila. Tenhle švýcarský kosmetický skvost totiž slibuje krémy doslava nabité aktivním kyslíkem a k tomu také výtažek z růže, vitamín A, H, AHA kyseliny, Salicylic Acid a spoustu dalších ingrediencí. Z jejich řady jsem poslední měsíce zkoušela "7 creams of the week". Více už ale v mém novém videu!

Celý článek

NOVÝ VLOG! Narozeniny a Romantický víkend ve dvou!

23.01.2015

Pokud vám už chyběly moje vlogy (vysvětlení ve videu), dnes tu pro vás mám nový a věřím že hodně zábavný! Mimo jiné se podíváme do Ústí nad Labem do jednoho krásného hotýlku, kam jsme s manželem vyjeli si naposledy oddychnout. Třeba vás to bude inspirovat pro váš další výlet :)

Celý článek

♥ VÝBAVIČKA PRO MIMINKO ♥ Základní Seznam

23.01.2015

Hezký pátek! Dnes tu pro vás mám nálož naprosté roztomilosti a rozkošných pidi věcí. Konečně jsem totiž natočila dlouho žádané video na téma Výbavička pro mou malou slečnu. Uvidíte tedy spoustu praktických věcí, rad a doporučení (přeci jen jdu do toho podruhé, tak jsem krapet moudřejší) A jako bonus uvidíte exkluzivní fotky Šimonka jako novorozence..jak ho kojím, vozím, přebaluji..Máte se na co těšit a doufám, že se vás video bude nejen bavit, ale i se dozvíte spoustu nových věcí!

Celý článek

CO SI BALÍM DO PORODNICE - 35. týden těhotenství

14.01.2015

Kdo je připraven, není překvapen a proto nadešel čas, abych si i já zbalila svých pár švestek...Tím myslím tašku do porodnice :) Budete koukat co všechno je potřeba...ale snažila jsem se sbalit jen to skutečně nejnutnější. Často to jsou takové intimní potřeby, ale jednou se vám to bude hodit a třeba si na mě vzpomenete :) Tak si pusťe play!

Celý článek

❄ VELKÉ ZIMNÍ BEAUTY Nákupy & 5x GIVEAWAY ❄

08.01.2015

Po sérii spíše rodinných a miminkovských videích tu konečně máme pořádnou dávku ryze holčičích věcí - kosmetika, šminky, vlasy, knížky, krémy...od značek levnějších i dražších. Každý si určitě najde to svoje. K tomu je tu skvělá GA od značky Uriage a 5 Z VÁS může vyhrát! Jo a taky mám snad poprvé ve videu culíky :)

Celý článek

TĚHOTENSKÝ DENÍK - 8. MĚSÍC & Jak vypadá bříško

04.01.2015

Psali jste o to, čekali jste na to, těšili jste se na to....a konečně je tu dlouho očekávané video - těhu update za 8.měsíc. Ano, správně, už nám moc času nezbývá a brzy se budeme s touto sérií videí loučit....Ale nesmutněte, přijdou další, roztomilejší :) Dnes ale ještě uvidíte moje giga bříško a vůbec novinky o mé holčičce...A také už máme vybrané jméno! Klikni play a bav se!

Celý článek

VLOG #7 : Nejšílenější Boty v Pařížské & Miniprasátka

31.12.2014

Dnes je Silvestr a já doufám, že si ho všichni skvěle užijete! Zároveň pro vás mám poslední video tohoto roku, které si nesmíte nechat ujít - ať už budete zalezlí večer doma, nebo třeba cestou na ohňostroj :) Také vám všem děkuji za přízeň, komentáře, zprávy a všechna zhlédnutí mých videí v roce 2014. Bylo to fajn! A rok 2015 bude ještě lepší! Díky, že při mě stojít e a já tak pro vás můžu natáčet jak nejlépe umím :)

Celý článek

MamaLifestyle

Youtube blogerka. Klikni zde a pak už se jen bav mými videi!

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.