24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

(nejen) Beauty tipy a vychytávky na léto

13.07.2015
ManoraGirl
Jsem někdy až příliš upřímná a taky zvědavá, zajímám se o vše o co můžu. Mám hodnou povahu, což se dá pokládat za blbost, protože jsem hodná i na lidi co mi ublížili. A jako většina teenagerek jsem si rozhodla založit blog, přes to nepatřím mezi tuctové blogerky :D .

Jak zvládám vedro? Co si s sebou vzít na dovolenou? Odpovědi najdete v tomto článku a k tomu ještě pár beauty rad.

Takže jsem se rozhodla vám poradit nějaké tipy a tady, co by se vám mohly hodit v létě nebo na dovolené.

1) Věci, které byste si rozhodně neměli zapomenout, když někam v létě jedete:

Mokré ubrousky: hodí se vždycky, jak na rozmazanou řasenku od potu, nebo na upocené tělo po letu na dovolenou nebo jako obyčejné osvěžení pokud neúprosně svítí slunce.
Pití: opravdu si neříkejte "Napiji se od někoho." nebo, že si ho seženete až na místě. Prostě si kupte pití a až ho dopijete, tak si do flašky natáčejte vodu.
Tvrdý antiperspirant: je neuvěřitelně praktický, nemusíte si na sebe nic stříkat a bát se, že vám udělá nepěkné tečky na oblečení a zároveň to není jako roll-on (taková ta kulička), nemusí vás trápit, jestli vám už vodička z roll-on zaschla.
Knížku, časopis nebo třeba kamarádku: prostě něco nebo někoho s kým se zabavíte.
Peníze: i pokud nejste plnoletí a jedete s rodiči, tak si s sebou vezměte peníze, pro jistotu.
Papírové kapesníčky: na smrkání, otření potu nebo na vysušení tašky, když se vám vylije pití, prostě se vždy hodí.
No a potom samozřejmě ještě: sluneční brýle, gumičky, plavky a nejspíš ještě mobil.



2) Tipy, jak si ještě více zpříjemnit léto.

Z vaše oblíbeného (ochuceného) pití si vytvořte led a dejte do obyčejné vody. Já například mám ráda nestea zelené čaje, ale jsou sladké a na vedro málo osvěžující, takže toto je perfektní řešení.

Nanuky a zmrzlina vás také zvládnou zchladit, takže se s nimi zásobte z obchodu a nebo si je vyrobte.



3) A na závěr nějaké ty "beauty" tipy

Pokud máte dlouhé vlasy, tak culík je jasná volby nebudete se potit na krku a zároveň vám vlasy nebudou létat, překážet všude možně.

Klidně si vezměte tílko navíc třeba do tašky, pokud tamto propotíte nebo vás "ošplouchne" vlna dřív než se převlečete do plavek (mně se to stává poměrně často) nebo vás kamarádka pocáká.

Voděodolný make-up, pokud se tedy chcete líčit. Já si myslím, že v létě byste období pupínků měli přetrpět, protože sluníčko vám je "vytáhne" a pro pleť je dobré, když si od toho "makeupu" odpočine.

A asi to nejdůležitější, chraňte svou pleť, takže opalovací krém je nezbytností. A myslete na to, že je lepší se tolik neopálit než spálit. Já osobně patřím mezi albíny (teda pouze pletí červené oči nebo tak něco nemám), proto je léto jediné období kdy vypadám, (když se opálím) že mám normální odstín kůže. A to opravdu nepřeháním, mám jeden z nejsvětlejších make-up odstínů, ale stejně je občas (většinou v zimě) na mě tmavý. A taková rada své mateřská znamínka pokryjte štědřejší vrstvou krému na opalování, protože ta jsou obzvlášť citlivá. Zase mluvím ze svých zkušeností, protože trpím hyperpigmentací.




Se svými tipy, radami a vychytávkami na léto se mi pochlubte v komentářích.

-ManoraGirl

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

ManoraGirl

Jsem někdy až příliš upřímná a taky zvědavá, zajímám se o vše o co můžu. Mám hodnou povahu, což se dá pokládat za blbost, protože jsem hodná i na lidi co mi ublížili. A jako většina teenagerek jsem si rozhodla založit blog, přes to nepatřím mezi tuctové blogerky .


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.