24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Galaxy Nails - Návod

03.12.2012
Markét
Jmenuji se Markét a je mi 21 let. Posledních pár let je mojí velkou vášní kosmetika. Ráda zkouším nové produkty a stejně tak ráda o nich zjišťuji nové informace. Vlastním blog, kde mimo jiné píši recenze na různé kosmetické produkty, vytvářím návody na zajímavé účesy a různě zdobené nehty.

Krása - Nehty

Pokud alespoň trochu sledujete nové trendy, nebo módní blogy, jistě jste zaznamenali tento trend galagy potisku, který se momentálně objevuje všude! Poprvé se objevil v loňském roce na módní přehlídce Christophera Kana a od té je novým hitem v módním světě. S tímto potiskem si můžete pořídit už teď například v H&M  sukni, mikiny, trička, legíny,bundičky..někde dokonce i boty, nebo si ho můžete vytvořit na svých nehtech!:)  O což jsem se pokusila já. A vůbec to není tak těžké, jak to na první pohled vypadá. Naopak, je to úplně jednoduché. Pro ukázku jsem Vám vyfotila přesný postup a návod. Tak se můžete nechat inspirovat!:)

Potřebujeme: černý lak
                       tmavě modrý lak
                       šedý lak
                       růžový lak
                       lak se třpytkami
                       houbičku na makeup
                       kousek papíru

Krok 1: Začnete  tím, že si jako podklad nalakujeme nehty černým lakem a počkáme až lak úplně zaschne.

Krok 2: Na kousek papíru si poté dejte pár kapek modrého laku a namočte do něj houbičku, kterou poté lehce na naneste do středu nehtů.

Krok 3: To samé opakujte nejprve s šedým lakem a poté s růžovým. Všechno nanášejte hlavně do středu, vůbec nevadí, že se barvy budou překrývat.

Krok 4: Nakonec nehty přetřete lakem se třpytkami. To Vám vykouzlí ten správný galaxy efekt:) Pokud máte dva různé, klidně použijte oba. A taky je výsledek!:)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Markét

Jmenuji se Markét a je mi 21 let. Posledních pár let je mojí velkou vášní kosmetika. Ráda zkouším nové produkty a stejně tak ráda o nich zjišťuji nové informace.
Vlastním blog, kde mimo jiné píši recenze na různé kosmetické produkty, vytvářím návody na zajímavé účesy a různě zdobené nehty.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.