24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Recenze - Tekuté oční linky od Esesnce

19.11.2012
Michelle El
Jsem 14ti letá blogerka. Svůj blog mám na portálu blog.cz, ale nemyslím si, že je to pro mne nějaký "handicap" z hlediska blogování a oblíbenosti. Ráda píšu na blog články, ráda se s lidmi dělím o své zážitky a budu ráda, když se i tobě bude můj blog, mé vystupování a hlavně mé články líbit :)

Snad se Vám můj první článek zde bude líbit :)

Ahoj všichni! :) Dneska tady mám další recenzy a to na tekuté oční linky od Essence. Snad se bude recenze líbit, dejte vědět v komentářích :)


Tyto oční linky jsem si koupila asi před půl rokem. Sice už trošinku vyschly, ale i tak mám o nich věci, které jsou k zrecenzování a které Vám chci říct. Tyto linky jsou ve dvou typech. Jedny jsou voděodolné, jedny nejsou. Já mám zrovna ty nevoděodolné, protože voděodolné v tu dobu kdy jsem si je kupovala neměli. Myslím si, že se dají sehnat i v DM a v Rossmannu a jsou ve stálé nabídce. Ty co mám já stály tuším kolem 60ti korun a ty voděodolné jsou kapánek dražší, ikdyž nechápu z jakého důvodu, asi proto že jsou voděodolné... . Nicméně k linkám. Dříve před tím, než jsem si koupila tyto linky jsem žádné neměla. Nechtěla jsem si kupovat linky ve fixu, ikdyž mi příjde, že by se s nima lépe pracovalo, ale myslím si, že rychle vyschnou. Ale na to, že jsem byla začátečník musím říct, že se mi s nima praovalo docela dobře. Samozřejmě, že ze začátku to nebylo nejlepší, ale zlepšovalo se to a učita jsem se i "ocásek" a teď mi to s těma linkama jde jako po másle. Musím však říct, že ten štěteček je trochu divný. Není špičatý, ale trošku placatý uprostřed zužený ale na konci trohu tlustší. Trochu mi to dělalo problémy si ten oásek s tímhle udělat.


Já myslím, že pokud jste začátečník a chcete si pořídit tekuté linky tak si tadyty klidně kupte. A až se to naučíte s nima, přestupte ke gelovým se zkoseným štětečkem, nebo rovnou začnětě fixem, ale ten bych mo nedoporučovala, protože mi vážně příjde, že rychle zasychají.
Ať se Vám s nimi daří :)
Barča
 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Michelle El

Jsem 14ti letá blogerka. Svůj blog mám na portálu blog.cz, ale nemyslím si, že je to pro mne nějaký "handicap" z hlediska blogování a oblíbenosti. Ráda píšu na blog články, ráda se s lidmi dělím o své zážitky a budu ráda, když se i tobě bude můj blog, mé vystupování a hlavně mé články líbit


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.