24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Studded bra

30.08.2013
Michelle Loužilová
Je mi 17 let a studuji střední školu obor aranžér. Miluji módu a domácí zvířata. Máme doma morče, kocoura, na zahradě psa a králíky. O módu se zajímám od svých 14-ti let, nejdřív jsem byla sportovní typ, od 16-ti mě ale už v teniskách mimo sport nikdo nepotká:) V módě mám ráda extravaganci, miluji vysoké lodičky a klínky na platformě ale i balerínky, mám ráda krásné topy a kabelky. Co se týče školy jsem milovnice angličtiny a dějin umění =) Ráda bych si udělala maturitu a přihlásila na vysokou školu.

Podprsenka s ostny

Tak jsem si jí konečně pořídila :) Koupila jsem jí na votocvohoz.cz . Krásně mi sedne :) Poslední dobou jsem si studded kousky moc oblíbila.

 

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Michelle Loužilová

Je mi 17 let a studuji střední školu obor aranžér. Miluji módu a domácí zvířata. Máme doma morče, kocoura, na zahradě psa a králíky. O módu se zajímám od svých 14-ti let, nejdřív jsem byla sportovní typ, od 16-ti mě ale už v teniskách mimo sport nikdo nepotká V módě mám ráda extravaganci, miluji vysoké lodičky a klínky na platformě ale i balerínky, mám ráda krásné topy a kabelky. Co se týče školy jsem milovnice angličtiny a dějin umění =) Ráda bych si udělala maturitu a přihlásila na vysokou školu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.