24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Gabriella Salvete Stars Enamel

02.05.2013
Mishinka
Jmenuji se Michaela a před nedávnem jsem začala blogovat a moc mě to baví! :) Moc ráda se podělím o to, co jsem zrovna někde ulovila nebo vytvořila. Píšu nejen o módě, ale i recepty a jen tak o životě.:)

Gabriella Salvete Stars Enamel odstín 04 Mistero Grey. Jsem z něj úplně nadšená! Úplně mě tu napadla věta Diamonds are the girls best friend!

Milé slečny,

konečně jsem vyhrála nad nahráváním fotek (díky Charmedce) a můžu vám ukázat, čím  jsem si včera udělala radost. Novým lakem na nehty! Když jsem ho viděla, tak jsem zůstala úplně paf! Musela jsem ho mít! A co to je za lak? Gabriella Salvete Stars Enamel odstín 04 Mistero Grey. Jsem z něj úplně nadšená! Úplně mě tu napadla věta Diamonds are the girls best friend! Výdrž a schnutí super, akorát se bojím odlakovávání, abych to neodsekávala i s nehtem :D V reálu se třpytí ještě o něco víc :)

Mějte se hezky! :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Mishinka

Jmenuji se Michaela a před nedávnem jsem začala blogovat a moc mě to baví! Moc ráda se podělím o to, co jsem zrovna někde ulovila nebo vytvořila. Píšu nejen o módě, ale i recepty a jen tak o životě.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.