24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Způsobuje mléko akné?

21.12.2014
My Step
O všem co mě baví... :)

Názory na to, zda kravské mléko pleti prospívá, nebo ne, se různí. Někteří tvrdí, že je po mléku krásná pleť, jiní naproti tomu doporučují, aby se lidé, které trápí problémy s pletí, této potraviny raději vzdali. Jak je to tedy?

Mohli bychom říci, že vliv mléka na stav pleti je velmi individuální. Někomu způsobuje vznik nevzhledných pupínků, jinému naopak zlepšuje stav pleti. Harvardský experiment v roce 2007 však prokázal velmi překvapivé zjištění.  

Šokující zjištění z Harvardu
Lidé, kteří pijí nízkotučné mléko a konzumují nízkotučné mléčné výrobky, trpí mnohem více akné, než ti, kteří si pochutnávají na plnotučném mléku a mléčných výrobcích s jeho přídavkem.

Čistá pleť nebo štíhlá postava?
Rozhodování mezi nízkotučným a plnotučným tak může pro milovníky mléčných výrobků představovat velké dilema. Pleť bez pupínků nebo štíhlá postava?   

Každopádně já jsem zkusila nějakou dobu mléko nekonzumovat, jogurtů jsem se nevzdala, ani tvarohu, ale opravdu klasického mléka a opravdu se mi pletť o hodně zlepšila, pokud Vás tedy akné taky trápí, doporučuji určitě vyzkoušet. Minimálně však po dobu jednoho měsíce.
 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

My Step

O všem co mě baví...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.