24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

MISTA FASHION: 121.díl Jak si správně namalovat obočí + moje Vichy pomocnice.

02.10.2015
MISTA
Život speváčky prináša každodenné radosti aj starosti. Prežite ich so mnou a nahliadnite do môjho života aj vy ;)

Neznáme ve svém okolí holku nebo ženu, která by alespoň jednou na svém obočí neudělala jeden z experimentů , na který by ráda zapomněla . Pokud se to ještě vůbec dá . Vytetované obočí s modravým nádechem , příliš vytrhané nebo špatně odbarvené ? Která z nás si tím neprošla ? Všechny problémy , ale také rafinované tipy na jeho úpravy vám prozradím s vizážistkou Janou Hanišovou v novém dílu seriálu MistaFashion.

Neznáme ve svém okolí ženu, která by alespoň jednou na svém obočí neudělala jeden z experimentů , na který by ráda zapomněla . Pokud se to ještě vůbec dá . Vytetované obočí s modravým nádechem , příliš vytrhané nebo špatně odbarvené ? Která z nás si tím neprošla ? Všechny problémy , ale také rafinované tipy na jeho úpravy vám prozradím s vizážistkou Janou Hanišovou v novém dílu seriálu MistaFashion.




CO K TOMU POTŘEBUJETE:
Pokud ho máte husté , pravděpodobně vám stačí mít ho vytrhané do požadovaného tvaru a barvu nebo dokreslování tužkou nemusíte řešit.Pokud máte obočí řidší nebo máte nedokonalý tvar , musíte ho nejen trhat , ale i barvit . Ani barva u kosmetičky nevydrží dlouho a proto pomáhá tužka na obočí . Neměla by být ani mastná , ani příliš suchá . Něco mezi . Musí být vždy dokonale zaostřena.Ideální je ,pokud má z opačné strany i " spirálu " pomocí , které obočí učešete.

BARVA OBOČÍ:
Co se týče barvy ,platí jedno pravdilo : Pokud máte vlasy tmavé - barva obočí by měla být o odstín bledší , pokud máte vlasy světlé - obočí by mělo být o odstín tmavší . Opravdu jen o odstín . Když už máte nachystanou tu zprávnu tužku ,můžete se pustit do kreslení obočí .

JAK NA TO:
Nejprve si tužkou na obočí nakreslete těsně pod obočí čáru , kterou budete tvar vašeho obočí vést . Totéž udělejte i s horní linií . Zbytek obočí vybarvěte stínem nebo tužkou . Když máte tvar obočí dokonale nakreslený , těsne pod obočí naneste bílý nebo perleťový stín , který tvar obočí zvýrazní.

Vše najdete v novém videu:

PORADNA

Veľmi často sa ma pýtate,ako sa popasovať s problematickou pleťou.Tu je pár mojich vychytávok,ktoré rada používam:

Micerálna voda Vichy Normaderm:

Rada používam micelárne vody,avšak na moju mastú pleť sú trochu ťažké.Vadí mi,ze pleť nezmatňujú.To však vyriešila micelárka na mastnú pleť od Vichy.Skvelo pleť vyčistí a navyše je to jedina micelárka na trhu,z ktorej ma neštípu oči.

Make up Normaderm:

Tento make používam už dlhé roky vdaka jeho dobrému krytiu a matnej textúre.Tí,ktorí ma sledujete,viete,že donedávna som trpela silnejším akné.V tej dobe bol make up Normaderm od Vichy mojim No1 spoločníkom a rada ho využijem aj teraz napríklad na natáčanie,ked chcem aby moja pleť vyzerala tip top.

Vichy Idealia pleťový a očný krém:

Toto ke prvýkrat,čo som si kúpila krém,ktorý nie je určený na mastnú alebo aknóznu pleť a musím povedať,že som milo prekvapená.Textúra je jemná,nekomedónna a aj ked vystupujem a mám za sebou len pár hodín spánku,po použití Ideálie moja pleť vyzerá sviežo.Za mňa veľké plus.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

MISTA

Život speváčky prináša každodenné radosti aj starosti. Prežite ich so mnou a nahliadnite do môjho života aj vy


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.