24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

essence kosmetika + nákup v Dm

19.08.2015
Monča Mašínová
Občas sportovec, někdy velká romantička, ale v jakékoliv chvíli je tvořivost má vášeň!

Ahoj, tak jsem tu s dalším článkem. Tentokrát to bude takový krátký článek a recenze na kosmetiku z úterý 18.8... bavte se :)

V úterý jsem byla s mojí kamarádkou (Klárka) v Modřanech… Klárka měla takový tip, který zněl: „Hele co takhle zajít se podívat na výprodej essence?“ No a moje odpověď byla jasná: „ANO."
Jely jsme tramvají číslo 17 na zastávku Belárie. Obchůdek nebyl tak docela obchůdek, byla to prodejna a výdejna e-shopu kupkosmetiku.cz. Vlezly jsme tedy dovnitř a tam byly plné stoly s výrobky od essence a jak jinak, než že jsme toho opravdu spoustu vybraly. Některé výrobky essence tu ukážu a popíšu.

RTĚNKA ESSENCERtěnka od essence v odstínu 03 (dare to wear) je základní barva pro každou ženu. Myslím si, že pokud se alespoň trochu líčíte, tak tato barva by vám neměla chybět ve vaší sbírce kosmetiky. Navíc jsem s kvalitou velice spokojená a to mě tato rtěnka stála pouhých 20 Kč.  

TVÁŘENKA ESSENCE
Tvářenka od essence like an unforgettable kiss duo blush v odstínu 02 (pink me) je za 1. v naprosto roztomiloučkém balení srdíčka a za 2. má překrásnou barvu. Musím podoktnout, že tvářenka je trochu více prášivá, ale i to se dá prominout. Tuto krásku jsem zakoupila za 30 Kč

GEL NA OBOČÍ ESSENCEGel na obočí od essence make me brow v odstínu 01 (blondy brows) je pro mě jako stvořený. Jsem blondýna a někdy najít správný odstín je těžký!!! Tento gel nebyl tedy ve výprodeji proto stál 60 Kč ale, když jsem koukala v dm drogerii na cenu toho samého gelu, byl o 10 Kč dražší! 

MAKE-UP ČI KOREKTOR ESSENCEMake-up či korektor od essence soft touch mousse v odstínu 08 (matt vanilla) je ten pravý na zakrytí jakékoliv nedokonalosti. Make-up je velmi příjemný a jakmile ho rozetřete, na pleti vytvoří matný efekt. Tento malý zázrak jsem koupila za 30 Kč.
 
A jelikož v nadpise jste určitě četli „+ dm“ tak zde mám ještě výrobky z dm drogerie, které jsem si pořídila tentýž den! A po pravdě v dm jsem nebyla kvůli tomu, že si chci koupit sprchový gel a deo-sprej ale porovnat ceny essence… Musím říci, že je vidět, že jsou to výprodeje, vše je dobře tak o 50 – 70 % levnější! 

SPRCHOVÝ GELSprchový gel od značky originál source s vůní coconut je naprosto úžasná věc!!! Nejen že úplně božsky voní ale je z větší části přírodní a chrání životní prostředí. A přesně jak píšou v informační tabulce, buď si tento gel oblíbíte nebo ho nenávidíte, u mě platí to první! V drogerii jsem se nemohla rozhodnout, jestli tento (coconut) nebo levandulový… No uznejte těžké rozhodování. Tento sprchový gel si můžete zakoupit v dm za 50 Kč.

DEO - SPREJ BALEADeo sprej od baley s vůní pink pomelo jsem si též naprosto zamilovala. Ne jen že jsem zamilovaná do grepu, ale momentálně i do tohoto deo spreje který svou vůní je až moc podobný grepu! Cenu si přesně nepamatuju, ale tipuju cenu kolem 30 Kč.
 
Tak tohle je konec mého článku na závěr bych vás ráda upozornila, že v dm začaly prodávat eos balzámy a to ve čtyřech vůní 1. letní ovoce 2. borůvka 3. jahoda 4. granátové jablko a malina, můžete je zakoupit za 159 Kč.

Adresa prodejny a výdejny kupkosmetiku.cz: Pod Belárií 784/2, 143 00 Praha-Praha 12

Komentáře

RadkaK 28.08.2015 15:40

Krásné úlovky, tu 03 mám už podruhé, moc pěkná barvička. Tento gel na obočí jsem ještě neměla, ale zbožňuji tu jejich velikou paletku na obočí. Mám essence fakt dost ráda
www.mejserada.cz

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Monča Mašínová

Občas sportovec, někdy velká romantička, ale v jakékoliv chvíli je tvořivost má vášeň!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.