24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Škola volá

21.08.2014
Lifewithn
Jsem 14 letá holka, která miluje kosmetiku módu a všechno kolem ní.Moc ráda píšu pro blogerky. Když se tak dívám na články které tu jsou, tak si říkám proč vybrali právě mě?! Protože mě tohle moc baví a natáčím i videa. S blogem právě začínám, ale mám zkušenosti už s 1 blogem.Myslím, že se mi dařilo.Proto abych psala jsem nepotřebovala sledovanost, prostě mě to bavilo a proto chci pro vás psát. Můj yt kanál je Lifewithn ( https://www.youtube.com/channel/UC8IONEGHVUOxlQyDKFNGG_w)

Škola se rychle blíží a nikdo se na školu netěší...já vám alespoň zpříjemním nakupování pomůcek :)

Ahoj, určitě všichni víte, že do školy zbývá jen něco kolem 10 dní. No já osobně a myslím, že většina lidí se do školy vůbec, ale vůbec netěším. Vůbec nechápu lidi co se těší. ANO nechápu vás . :D Dnešní článek bude o školních potřebách a takových těch věcech. Dám sem nějaké tipy na batoh, pouzdro atd. Myslím takové ty cute věci ne takové ty obyčejné věci. Já už mám školní věci nakoupené, protože... teď to bude znít divně,ale mě nákupy cute školních potřeb baví stejně, jako nákupy kosmetiky a oblečení. :D Ano jsem mírně retardovaná . :)  Tak jdeme na to.....
Určitě všichni znáte tyhle roztomilé batůžky, které obletěly svět. Jsou sice drahší, ale na bazarech je koupíte od 200 korun. Já jsem svůj koupila v Claires ve slevě z 800 za 400 korun.  Má je hodně lidí, ale jsou prostě strašně nádherný. :)

Tady tyhle pouzdra jsou taky strašně roztomilé. Sice je koup íte jen na internetu, ale jeto inspirace. Určitě někde najdete podobné pouzdro. Strašně bych takové chtěla. :)

 No a potom určitě všichni znáte zdobení sešitů. Takže si jednoduše ozdobte lepenkou, tapetou, papíry, atd. polepte své sešity ať jsou prostě k sežrání. :) Tak se mějte hezky a přeju vám to nejlepší do školního roku. :) Papa

Komentáře

Karol15 22.08.2014 10:01

Tohle je vážně roztomilý článek Strašně se mi líbí ty pouzdra Nechceš udělat DIY na ty sešity ? Karolína

Adelaine Daily 01.09.2014 8:03

kéž by u nás bylo Claires -.- ty batůžky jsou úžasné

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Lifewithn

Jsem 14 letá holka, která miluje kosmetiku módu a všechno kolem ní.Moc ráda píšu
pro blogerky. Když se tak dívám na články které tu jsou, tak si říkám proč vybrali právě mě?! Protože mě tohle moc baví a natáčím i videa. S blogem právě začínám, ale mám zkušenosti už s 1 blogem.Myslím, že se mi dařilo.Proto abych psala jsem nepotřebovala sledovanost, prostě mě to bavilo a proto chci pro vás psát. Můj yt kanál je Lifewithn ( https://www.youtube.com/channel/UC8IONEGHVUOxlQyDKFNGG_w)


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.