24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

info@nassvet.eu

10.04.2016
Náš svět
Stránky jsme založili jako místo, kam budeme sdílet zážitky z cestování a zdravého životního stylu. Naleznete zde fotografie, trasy, tipy a nějaké ty informace z terénu, které se jinak hůře shánějí;)

Příprava a moje nové pokroky v běhání :)

Moje první závody v běhu se blíží neuvěřitelnou rychlostí a proto jsem se rozhodla víkend strávit ve sportovním duchu a pořádně ještě zamakat:) Jenže co se nestane, ráno otevřu oči a místo sluníčka co by mě šimralo po tváři, vidím za okny jen šedivou oblohu a kapky stékající po okně.

Jak já nesnáším toto pochmurné deštivě počasí. Trošku přehodnotím plány a místo  celého dne stráveného někdě v přírodě na kole, inlinech nebo jakýmkoliv jiným pohybem se začtu do knihy "Škorpilova škola běhu".
 
Hltám každé slovo a nechávám se inspirovat člověkem, kterého moc obdivuji. Pokud to s běháním myslíte opravdu vážně, tak doporučuji přečíst jeho knížku. Najdete zde opravdu výborné rady pro úplné zažátečníky. Dále zde naleznete rady ohledně stravování a především tréninkový plán, který jsem musela jít hned vyzkoušet. :)

Bylo mi najednou úplně jedno jak je venku, chtěla jsem si ověřit jestli opravdu při správné technice běhu a dalčích radách budu schopná zvýšit svou výkonnost a rychlost. Mým cílem bylo stáhnout čas pod 30 min na 5 km. Plná očekávání jsem se připravila a vyběhla. Doufala jsem v to, že si odběhnu 5km a poběžím zpět domů do teplíčka.

Realita byla ovšem úplně jiná. Jako při každém výběhu zapínám aplikaci na telefonu a vyrážím. Asi na 4km jsem se chtěla podívat jak si vedu a když jsem vytáhla telefon, tak mě málem ranila mrtvice! Není nad to když Vám selže technika a aplikace  se vypne. Moje tempo bylo snad nejrychlejší v životě a záznam žadný. V ten moment jsem si uvědomila proč jsou běžcké hodinky tak výborná věc a proč mi je můj přítel neustále předhazuje. :)

Byla jsem naštvaná, ale nevzdávám se, aplikaci zapnula znovu a běžela dále. Cestu mi znepříjemňoval déšť šlehajíci do tváře, ale i přesto nezpomaluji. V cíli jsem se radovala z výkonu, který jsem dokázala ze sebe vymačkat. Bylo z nich patrné znatelné zlepšení času i techniky běhu. Pro někoho to jsou bezvýznamné maličkosti, ale pro mě to jsou věci, které mě posouvají neustále dál k vysněnému cíli.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Náš svět

Stránky jsme založili jako místo, kam budeme sdílet zážitky z cestování a zdravého životního stylu.
Naleznete zde fotografie, trasy, tipy a nějaké ty informace z terénu, které se jinak hůře shánějí



Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.