24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

eye brightening mascara

03.03.2013
PETRONELA
Blogovanie milujem ;)

max factor

Keďže mám hnedé oči, tak som samozrejme siahla po variante určenú priamo pre moju farbu očí. Avšak ja som tvor veľmi zvedavý, a zaujímalo ma či je medzi variantou pre hnedé, zelené a modré oči nejaký rozdiel. A moje postrehy Vám chcem teraz napísať :)
Na začiatok treba upozorniť, že maskara EYE BRIGHTENING od značky Max Factor je jednou z kategórie objemových maskár. Obsahuje iFX aplikátor a farbu so svetlo odrážajúcimi kovovo-lesklými časticami. Výsledkom je zvýraznená prirodzená farba očí a dokonale oddelené objemné riasy. Dostupné sú 4 odtiene pre hnedé(Black Pearl), zelené(Black Ruby), modré(Black Sapphire) a orieškovo hnedé očí(Black Gold).
Ak sa nemýlim, na pulty sa  dostala koncom mesiaca júl, preto ste ju už iste mnohé stihli poriadne otestovať, rovnako ako ja :) Je to moja v poradí 3. druh maskary od tejto značky, a ako sa hovorí, do tretice všetko dobré, v tomto prípade to aj skutočne platí! Nie že by som s predošlými nebola až taká spokojná ako s touto, ale táto zatiaľ najviac spĺňa môj ideál kvalitnej maskary. Síce možno nespĺňa účel zvýraznenia prirodzenej farby očí, aspoň ja som si nič zvláštne nestihla všimnúť, ale o kvalite sa nedá pochybovať. Kefka nie je ničím výnimočná, a možno aj to je dôsledkom mojej spokojnosti, pretože v poslednej dobe mám takých tých MEGA kefiek akurát dosť.

S efektom som bola spokojná už po 1.použití, čo sa stáva len pri minime maskár.  Riasy krásne predĺži, dodá objem, ba dovolím si tvrdiť, že ich i vytočí. Celý deň drží pekne tvar rias, nehrudkuje, neopadáva a nerozmazáva sa. Viac Vám už napovedia nasledujúce fotky :)
Objem - 7,2ml
Cena - 9,90€

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PETRONELA

Blogovanie milujem


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.