24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

"Dieta" Antónie Mačingové

28.03.2013
Nicca
Ahoj! :) Jsem docela obyčejná holka, která se ráda baví módou. Ve volném čase dělám instruktorku pole-dance, téměř každý den cvičím a hledám další způsoby jak se co nejlépe zabavit. Miluju focení, líčení, výrobu DIY doplňků, retro, vše japonské a taky jsem zatížená na vlasy. :) Doufám, že Vás inspiruju jak ke cvičení, tak i v dalších směrech. :)

Slyšeli už jste o momentálním knižním bestselleru "Zhubněte jednou provždy" od p. Mačingové? Pokud ne, je čas to napravit. Jedná se o 4týdenní jídelníček zdravé stravy včetně všech potřebných receptů a dalších stravovacích rad. Sama jsem jej vyzkoušela a chci se s Vámi podělit o svůj názor. :)

V této knížce nejde o klasickou dietu, jelikož sníst můžete kolik jen chcete. Jde o ozdravení a pročištění organismu.

Sama právě dokončuji poslední - 4. týden stravy a musím uznat že strava je opravdu pročišťující a "vedlejší efekt" hubnutí také funguje. :)
Co je pro mě ale důležitější je to, že jídelníček obsahuje jídla, díky kterým přestanete být nafouknutí, nebudete se cítit unaveně ani přecpaně (i když sníte dvakrát větší porci).

Jídla jsou především z řepy, mrkve, fazolových lusků, cukety a jiné zeleniny. Navíc je všude hodně skořice a ořechů. Naopak se snaží o vynechání pečiva, omáček, zásmažek a zmenšení přísunu masa.

Zeleninu ale není problém sníst, pokud k ní přidáte dostatek cibule a nastrouhaného sýru. :) Navíc vždy mě zelenina nadýmala a až díky této dietě se to spravilo. Myslím, že odteď už budu zeleninu jíst mnohem častěji.

Co na této dietě miluju, jsou dopolední a odpolední svačinky. Dopoledne můžete jíst sušené švestky s ořechy, odpoledne jogurt se skořicí, ořechy a medem.. Díky tomu si dám pauzu od zeleniny a nabažím se něčeho sladkého. :)

Snídaně bývají taky sladké, začíná se strouhanou mrkví, jablkem, rozinkami, ořechy a medem, ale časem se dojde i k pohankovým vločkám a jáhlům na sladko a opět i k jogurtu.

Jelikož jsem sama stravu nedržela za účelem hubnutí (hubnout opravdu nechci), trošku jsem hřešila občasnou sladkostí a málo pila, zhubla jsem asi jen 2 kila, ale cítím se neskutečně dobře.

Ostatní hubnou při dietě i několikanásobně více (první 2kg většinou už v prvním týdnu).

A co Vy? Máte s dietou zkušenosti, inspirovala jsem Vás, nebo byste do něčeho podobného ani nešli?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Nicca

Ahoj!
Jsem docela obyčejná holka, která se ráda baví módou.
Ve volném čase dělám instruktorku pole-dance, téměř každý den cvičím a hledám další způsoby jak se co nejlépe zabavit.
Miluju focení, líčení, výrobu DIY doplňků, retro, vše japonské a taky jsem zatížená na vlasy.
Doufám, že Vás inspiruju jak ke cvičení, tak i v dalších směrech.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.