24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Péče o vlasy v létě

15.07.2013
Nikola Mills
Jsem 19ti letá "beauty blogerka" z jižních Čech, která miluje kosmetiku, zvířata, knihy a cestování. • Můj blog slouží mě, jako virtuální prostor, kde sdílím své nápady a názory, a všem, doufám, jako inspirace a malý průvodce kosmetickým světem. •

Jak v létě pečovat o vlasy? Co je vhodné pro "stajling" vlasů v teplých dnech ?

Chcete mít přes léto krásné,lesklé vlasy, které vypadají jak od moře? Mám tu pro vás pár tipů, které by vám k vaší vysněné hřívě mohly pomoct!

  • Solný sprej aneb vlasy jak od moře

Co je to solný sprej?
Sprej, který vám dopomůže k "beach looku", vaše vlasy budou vlněné a krepaté, jak kdyby jste zrovna přišli z pláže. video používání solného spreje zde


Jaký přípravek použít?
LABEL.M - Sea sal spray - za 395 Kč
Got2B beach tripping waving spray - v drogeriích od 140 Kč a na internetu 6$

 

  • Udržování syté barvy vlasů

Mytí vlasů teplou vodou nebo fénování ubírá vlasům barvu. Proto vlasy raději oplachujte chladnější vodou, a po tepelných úpravách vlasů jako je žehlení, fénování....,použijte přípravek pro ochranu vlasů.
Například Fabricate 03 - Redken - 390 Kč

  • Méně je někdy více

Pokud si myjete vlasy každý den, zbavujete tím pokožku přirozeného mazu a o to se ho poté snaží vytvořit větší množství. Zkuste vynechat až dvě mytí v týdnu, a mezitím použijte suchý šampón.

  • Konec krepatým vlasům

Slyšeli jste už někdy pojem "keratinové ošetření" ? (pro informace klikněte na odkaz). Bílkoviny, které se vám dostanou do vlasů, blokují vlhkost,takže se pak můžete rozloučit s gely, laky na vlasy, fény nebo žehličkami.

  • Příliš bledá pro tmavé vlasy?

Lidem, s bronzovým zbarvením kůže, se doporučuje barva jako je karamelově hnědá. Pokud ovšem nemáte to štěstí, a máte světlejší barvu pleti, doporučuje se kaštanová barva.

  • Potraviny - klíč ke zdravým vlasům

Olivový olej : urychluje trávení, má blahodárný vliv na žaludek, výrazně napomáhá regeneraci vlasů
Vajíčka : pro lesk vlasů, obsahují bílkoviny, díky kterým budou vaše vlasy zářivě lesklé + vajíčkové šampony jsou velmi prospěšné a mají tentýž efekt
Zelenina : vlasům prospívá především listová zelenina a saláty, protože obsahují kyselinu listovou, jež dodává vlasům pevnost, že pravidelná konzumace listové zeleniny zpevňuje pokožku včetně té na hlavě.
Ovoce : vitalitu vlasům dodají především broskve, meruňky a banány
Aloe Vera : dodá vlasům elasticitu a zdravý vzhled. A vaše tělo nabudí energií a pozitivní náladou

Čistá voda : hydratuje vlasy a dodává jim pružnost

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Nikola Mills

Jsem 19ti letá "beauty blogerka" z jižních Čech, která miluje kosmetiku, zvířata, knihy a cestování. • Můj blog slouží mě, jako virtuální prostor, kde sdílím své nápady a názory, a všem, doufám, jako inspirace a malý průvodce kosmetickým světem. •


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.