24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Když se chce...

15.06.2014
OlgaStrnadova
Mgr. Olga Strnadová Autorka nejstahovanějšího ebooku v ČR & SR „Smyslem mé práce je, aby lidé žili lépe. Vím, jaké to je udělat fatální životní chyby. Přijímám a miluji život takový jaký je. Přeji si, aby každý člověk chtěl poznat, kým skutečně je, a hlavně kým může být, proto pomáhám lidem, aby v sobě objevili to nejlepší, a žili smysluplně, vyrovnaně a šťastně bez ohledu na minulost, a zažívali radost a úspěch.“

Rozhlédněte se, jaké máte možnosti, co se kolem vás děje. Máte-li pocit, že u vás tzv. chcípl pes nebo vám něco ve vašem okolí chybí, pak to přece můžete vytvořit.

V minulém článku jsem psala o možnostech vydělávání na mateřské a dnes se s vámi podělím o to, co vlastně dělám a jak to všechno sama zvládám...

Ať už jsem chodila do zaměstnání nebo sama podnikala, zjistila jsem, že nezbytnou součástí každého úspěchu jsou dobré vztahy, kvalitní komunikace, to kolik lidí vás zná, co o vás ví, s čím jim můžete pomoci. Klíčem k tomu celému je navazování dobrých kontaktů s těmi správnými lidmi pro vás a budování přátelských vztahů v práci, podnikání i v soukromí.

Proto vznikla Škola seznamování – klub skvělých lidí, kteří jsou otevření, mají chuť se společně učit, navazovat a vytvářet obchodní i osobní vztahy. Napsala jsem na toto téma několik ebooků, připravila kurz a natočila sérii videí, ve kterých sdílím užitečné rady a zkušenosti se seznamováním, vytvářením dobrého jména, posilování sebevědomí a konkrétní praktické techniky, jak si z lidí udělat přátele, stát se oblíbeným, získat respekt a rozšiřovat tak svůj vliv.

Pracuji doma po večerech, když dám děti spát. Od osmi do půlnoci se dá stihnout hodně. Pak mezi šestou a sedmou ráno než se děti vzbudí. Ideální bylo, když spaly ještě odpoledne, byly to další dvě hodiny klidu na práci.

Krátké pracovní schůzky, káva s kamarádkami i sport se dají zvládnout i s dětmi.

Řešením pro práci jsou restaurace nebo kavárny s herničkou. Také podniky v blízkosti dětských hřišť – můžete jít na procházku/na hřiště s kamarádkou s tím, že se s ní předem domluvíte, že si na tři čtvrtě hodinky odskočíte (vyřídíte pracovní schůzku) a ona mezitím pohlídá děti.

S manželem si můžete domluvit jeden večer (i odpoledne) v týdnu, který bude jen váš a na oplátku dát jeden večer jemu. Pak můžete každý týden vyrazit ven s přáteli nebo se věnovat práci, kterou potřebujete udělat mimo domov (natáčení, rozhovory,…).

Čtěte alespoň 15 minut denně, dá se to i v okamžiku, kdy se děti na chvíli samy zabaví. Je naprosto nezbytné se stále vzdělávat!

Pokud se chcete hýbat, pusťte si muziku a cvičte doma s dětmi. My si při tom užijeme spoustu legrace. Samozřejmě můžete jít i do fitka s herničkou a hlídáním. Odpočinete si a pro děti to je většinou příjemná změna. Máte-li jedno dítě – můžete ho posadit do kočárku a jít si zaběhat i s kočárkem. Věřte mi, stačí 30 – 45 minut každé ráno a uděláte tak pro sebe opravdu hodně.

Doporučuji, dělejte si přátele, seznamujte se v mateřských centrech a na akcích pro děti s dalšími rodiči. Já sama vedu programy pro maminky s dětmi jako dobrovolnice v mateřském centru, je to ideální cesta, jak si rozšířit okruh kamarádek navíc s podobně starými dětmi. Rozhlédněte se, jaké máte možnosti, co se kolem vás děje. Máte-li pocit, že u vás tzv. chcípl pes nebo vám něco ve vašem okolí chybí, pak to přece můžete vytvořit. Vymyslete a zorganizujte akci, kde by se lidé mohli scházet. Já jsem například pro okruh svých kamarádek založila „Dámský klub“. Když budete mít kolem sebe přátele, pak se může každá procházka stát příjemným setkáním. Velmi to prospívá nejen vám, ale i vašemu manželovi, protože když přijde večer domů, už máte „vykecáno“ a dokážete spolu strávit čas efektivněji. ;)

Možnosti jsou. Cestu si musíte vytvořit samy tak, aby vyhovovala vám, vaší rodině a práci. Každopádně za sebe mohu říct, že mateřská je ideální doba, kdy můžete začít dělat něco, co vás baví, něco nového nebo rozjet vlastní podnikání.

Přeji každé z vás mnoho štětsí!

Olga

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

OlgaStrnadova

Mgr. Olga Strnadová
Autorka nejstahovanějšího ebooku v ČR & SR
„Smyslem mé práce je, aby lidé žili lépe. Vím, jaké to je udělat fatální životní chyby. Přijímám a miluji život takový jaký je. Přeji si, aby každý člověk chtěl poznat, kým skutečně je, a hlavně kým může být, proto pomáhám lidem, aby v sobě objevili to nejlepší, a žili smysluplně, vyrovnaně a šťastně bez ohledu na minulost, a zažívali radost a úspěch.“


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.