24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

GIVEAWAY - SOUTĚŽ O LÍSTKY NA PRAGUE FASHION WEEK!

12.09.2013
Oliwye
Móda je nejen mým koníčkem, ale i pracovní náplní, jelikož se věnuji stylingu. Budu ráda, pokud budete sledovat můj blog.

Původně jsem plánovala svou první Giveaway v rámci oslavy první stovky pravidelných čtenářů, a tak jsem vyčkávala, nicméně příležitost vyhrát 8 pozvánek na Prague Fashion Week vám nemohu odepřít a budu ráda, pokud se zúčastníte. Tyto lístky mám navíc a jelikož se na Prague Fashion Week sama chystám (budu zde prezentovat nejen svůj blog, ale také cestovní kancelář Fashion Travel, se kterou spolupracuji jako stylistka), ráda vám je v sobotu před první přehlídkou osobně předám:) Na které přehlídky tedy máte možnost lístky vyhrát? První fashion show se koná v sobotu 14.9. v 16:00 a jedná se o přehlídku s názvem Dreft Black Card, kde se můžete těšit na vítěze 2013 Lukáše Macháčka a jeho kolekci 2013/14 a také vítězku 2012 Jindru Jansovou s její kolekcí večerních šatů Gentle Woman. Jako další své modely předvede Taťána Kovaříková v 18:00 a po ní následuje ve 20:30 přehlídka Beaty Rajské. V neděli 15.9. vás čeká poslední módní show, a to Replay v 15:00. Vše se koná na Alšově nábřeží. Co tedy musíte pro vaši vytouženou výhru udělat? Stačí si přidat můj blog do Sítě přátel Google, likovat mou fan page na Facebooku a sledovat můj blog na Bloglovin. Vaším druhým úkolem bude odpovědět do komentáře pod tento článek na otázku, proč zrovna TY bys měl(a) vyhrát lístky na Prague Fashion Week. Soutěž ukončím v pátek 13.9. po osmé hodině večerní a vyberu nejzajímavější a nejoriginálnější odpověď. Hodně štěstí!

Původně jsem plánovala svou první Giveaway v rámci oslavy první stovky pravidelných čtenářů, a tak jsem vyčkávala, nicméně příležitost vyhrát 8 pozvánek na Prague Fashion Week vám nemohu odepřít a budu ráda, pokud se zúčastníte. Tyto lístky mám navíc a jelikož se na Prague Fashion Week sama chystám (budu zde prezentovat nejen svůj blog, ale také cestovní kancelář Fashion Travel, se kterou spolupracuji jako stylistka), ráda vám je v sobotu před první přehlídkou osobně předám:) Na které přehlídky tedy máte možnost lístky vyhrát? První fashion show se koná v sobotu 14.9. v 16:00 a jedná se o přehlídku s názvem Dreft Black Card, kde se můžete těšit na vítěze 2013 Lukáše Macháčka a jeho kolekci 2013/14 a také vítězku 2012 Jindru Jansovou s její kolekcí večerních šatů Gentle Woman. Jako další své modely předvede Taťána Kovaříková v 18:00 a po ní následuje ve 20:30 přehlídka Beaty Rajské. V neděli 15.9. vás čeká poslední módní show, a to Replay v 15:00. Vše se koná na Alšově nábřeží.

Co tedy musíte pro vaši vytouženou výhru udělat? Stačí si přidat můj blog do Sítě přátel Google, likovat mou fan page na Facebooku a sledovat můj blog na Bloglovin. Vaším druhým úkolem bude odpovědět do komentáře pod tento článek na otázku, proč zrovna TY bys měl(a) vyhrát lístky na Prague Fashion Week. Soutěž ukončím v pátek 13.9. po osmé hodině večerní a vyberu nejzajímavější a nejoriginálnější odpověď. Hodně štěstí!

Komentáře

Janes Š 19.10.2014 21:18

Oliwye mocne držím palce.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Oliwye

Móda je nejen mým koníčkem, ale i pracovní náplní, jelikož se věnuji stylingu. Budu ráda, pokud budete sledovat můj blog.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.