24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Antibakteriální kosmetika Synergen : make-up+pudr

07.12.2014
Pája
Jsem tvořivý človíček,co má rád kosmetiku a všechno kolem ní. Ráda zkouším nové věci a nekladu si pro svůj rozvoj žádná omezení. Mám ráda svět blogování a psaní na můj blog mě jednoduše baví a naplňuje. Ráda také točím videa na svůj Youtube channel,ve kterých se můžu pořásně rozmluvit. Mezi mé další záliby patří módy,nákupy,hraní na housle,učení se cuzích jazyků a spoustu dalšího.

Recenze bude na antibakteriální make-up a pudr od značky Synergen.Firma je to německá,málo známá a proto bych vás s ní ráda seznámila. Oba produkty seženete v Rossmannu.

1.Deckendes Make-up Antibakteriell (Krycí
make-up antibakteriální)
Popis výrobce: Synergen krycí make-up zakrývá nerovnosti pleti,izánětlivý,snášenlivost aniž by ucpával póry.Obsahuje speciální látky,které zabranují vzniku akné a jiným problémům.Protizánětlivý,snášenlivost s pokožkou dermatologicky testována.
Použití:Každé ráno naneste po vyčištění pleti na obličej,krk a dekolt.Já osobně ho požívala jen v zimě a teď na léto si ho dávat nebudu,jelikož se mi pleť dobře opaluje a tento make-up se vyrábí jen ve světlejších odstínech.
Make-up má příjemnou konzistenci,dobře se roztírá a celkem rychle se vstřebává.Je ovšem potřeba dát pod něj podkladovou bázi nebo nějaký denní krém,který jste zvyklí dávat,jelikož pleť docela dost vysušuje a zvláště v zimě je její hydratace důležitá.
Má matující efekt a velmi dobře kryje,póry skoro neucpává.
Výrobek je jemně parfemován.Výdrž se pohybuje okolo 8 hodin,což mně stačí.
Odstín: 01 Vanilla,jsou myslím ještě další dva o něco málo tmavší,ale rozdíl je nepatrný.
Velikost: 40 ml
Cena : 59,90 Kč
2.Compact Powder unreine Haut antibakteriell (Kompaktní pudr Synergen)
Popis výrobce:Kompakt. pudr Synergen byl vyvinut speciálně pro problematickou pleť.Je ideální na cesty a spolehlivě překrývávšechna problémová místa,aniž by ucpával póry.Obsahuje spec.látky,které zabraňují vzniku akné a dalších problémů.
Použití pudru psát nemusím,tak jen dodám,že je k němu aplikátor ve formě pěnové labutěnky,která je celkem dobrá,ale je potřeba ji často vymývat.Pudr je velmi jemně namletý,má hebkou strukturu a pleť se po jeho použití zahalí do krásného sametového obalu.Na pleti je moc příjemný,opět hezky parfemovaný a jeho výdrž se pohybuje okolo 4-6 hodin,podle toho,jak mastnou pleť máte.Perfektně matuje a nepůsobí "mrtvolným" dojmem.
Odstín: 03 Three
Velikost: 9 g
Cena: 54,90 Kč
Moje hodnocení pro oba výrobky : 8/10 ... výrobky jsou v porovnání s ostatními levné,ale jejich výdrž bohužel odpovídá ceně.Dále mě trochu zklamalo to,že make-up hodně vysušuje pokožku.Jinak jsem s výrobky spokojena a co se týče jejich antibakteriálních účinků,myslím,že výrobce nelže,od té doby co je používám mám méně akné a méně ucpaných pórů.
Dneska mi to vůbec nešlo a celou recenzi jsem smolila snad hodinu,tak doufám,že se vám bude alespoň trochu líbit a necháte se inspirovat.
S přáním hezkého dne
vaše Pája ♥

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Pája

Jsem tvořivý človíček,co má rád kosmetiku a všechno kolem ní.
Ráda zkouším nové věci a nekladu si pro svůj rozvoj žádná omezení.
Mám ráda svět blogování a psaní na můj blog mě jednoduše baví a naplňuje.
Ráda také točím videa na svůj Youtube channel,ve kterých se můžu pořásně rozmluvit.
Mezi mé další záliby patří módy,nákupy,hraní na housle,učení se cuzích jazyků a spoustu dalšího.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.