24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Červencové lakování

31.07.2015
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Opálená kůže, slunce a rozmanité barvičky na nehtech, to byla moje první polovina prázdnin. I když se vám přiznám, že kromě barev, kterými jsem si občas rozzářila nehty, jsem hodně inklinovala k nude a růžovým odstínům. Ty totiž opálené pokožce ladí nejvíce.

Připadá mi, že žlutá a bílá jsou barvy, které letí každé léto a i já je s železnou pravidelností vytahuji ze zapadlé části šuplíčku s mou nehtovou garderobou. Najít kvalitní neonku je docela kumšt, tato od Flormaru je skvělá, avšak pro větší zářivost ji podkládám jednou vrstvou bílého laku. Pak vám odstín bude svítit tak, že bude až téměř fosforeskovat ve tmě.

Také modrá je pro pro mne barvou léta, přesněji nebeská modrá. Tento odstín jsem docela dlouho sháněla a nemohla na nic natrefit, buď to bylo moc tmavé nebo moc tyrkysové,ale já jsem chtěla čistou nebeskou modř! Podařilo se mi to s tímto krasavcem od Miss Sporty a přitom stojí pár kaček!

Barbie růžová má u mne čestné místo celoročně, avšak v letních měsících po ní sahám ještě raději. S ní jsou totiž moje nehty k nakousnutí, také vám připomíná cukrovou vatu?

Lila je jednou z mých vůbec nejoblíbenějších odstínů, miluji totiž všechny barvy šeříku a nosím je moc ráda jak na jaře, tak v létě. I tento odstín nechá krásně vyniknout opálení a ladí téměř ke všemu.

Pojďte se se mnou svézt na nude vlně! V červenci jsem vyzkoušela několik nových odstínů, které okamžitě zaujaly přední příčky v mé nude hitparádě.

Světloučká růžová nude vás může zdobit celoročně, hodí se totiž i k bledé pleti.

O fous tmavší tělovější odstín vám bude naopak slušet hlavně teď, vypadá nenápadně, čistě a upraveně a hodí se úplně ke všemu. S takovou barvou na vašich drápcích si nemusíte lámat hlavu s kombinováním oblečení a makeupu.

Nejtmavší verze nude laku je jen pro opálené nebo tmavší typy. Vypadá také bezvadně, obecně nude odstíny ve mně budí dojem dokonalých a zdravých nehtů a líbí se mi nejvíce nehtech, které trochu přesahují lůžko.

Gabriella Salvete přišla právě včas s kolekcí matných laků. Už jsou v drogeriích nějakou chvíli a nejsem si jistá, zda kolekce nebyla limitovaná. Pokud na ni však ještě narazíte, určitě si některého krasavce pořiďte. Na výběr je z 5 odstínů a všechny jsou skvostné. Já vám dnes ukáži dva z nich, jak jinak než nude ☺.

Našedlá varianta působí elegantně.

Růžově nude odstín je luxusní a určitě si ho oblíbíte stejně jako já! ♥


Tak jsem lakovala v červenci, dejte mi vědět, zda některý odstín získla vaše sympatie a určitě mi napište, kterou barvu v létě nejraději nosíte!


 

Komentáře

Nicole 31.07.2015 8:55

Ta 030 od Miss Sporty je opravdu pecka! Pro ten si musím skočit.

Natys432002 31.07.2015 9:07

Ten lak od Flormaru je fakt boží a na léto v je super

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.