24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Neonové šílenství

22.07.2013
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Neonové barvy na oblečení frčí téměř každé léto, ale co když je použijeme nejen na tričku,ale také na očích?!

Jaký bude výsledek a na co byste si měly dát při líčení neonkami pozor? Na to se podíváme v dnešním článku.

Osobně nejsem velkým příznivcem neonových stínů, často vypadají na očích přeplácaně a příliš výrazně a navíc málokomu opravdu sluší. pokud jste ale výrazná tmavovláska s hnědýma očima, určitě po nich sáhněte. Neonky vypadají dobře na opálení pleti, nemusíte vypadat jako černoch,ale lehké opálení je třeba, protože na bledulích neonové stíny vůbec nevyniknou. Pokud jste bledule a chcete si pořídit neonové líčidlo, vsaďte raději na rtěnku, která na světlejších typech vypadá naopak lépe, než na tmavých, kde může půsopbit až laciným dojmem.

Základní pravidlo neonek zní "všeho moc škodí" a i když dnešní makeup je opravdu neonová smršť, tak osobně preferuji spíše použití jedné neonové barvy v kombinaci s jinou barvou neutrální, například zářivě růžový neonový stín v kombinaci s hnědou nebo šedou. Dobře a stále ještě elegantně, avšak letně a šťavnatě, vypadá i kombinace dvou k sobě ladících neonek - růžové a žluté, růžové a oranžové, žluté a fialové, oranžové a fialové, modré a oranžové, zelené a žluté, zelené a růžové spolu s jednoduchou horní černou linkou a nude rty.

Dnes jsem tu ale od toho,abych vám ukázala,jak to vypadá,když se poruší všechna neonová pravidla a když použijete na oko téměř všechny dostupné neonky. I když makeup je hodně bláznivý a bervný, myslím si, že barvy k sobě ladí dobře a pro mladší ročníky, na letní párty, je tohle líčení jako dělané. Ale i my starší nemusíme smutnit, v závěru videa uvidíte, jak barvy zkombinovat pro jednodušší a nositelnější vzhled. Také bych nedoporučovala kombinovat neonové stíny a neonově zářivou rtěnku, všeho moc škodí.

Důležité také je, sladit neonový makeup s outfitem, k tak zářivému líčení bych nedoporučovala zářivé oblečení,ale spíše něco jednoduché, v barvách neutrálních, aby se obličej a outfit netloukly a nebylo barevných ploch už moc. 

A jak při neonovém líčení postupovat? Určitě použijte podkladovou bázi pod oční stíny, jednak zabráníte slévání stínů a jednak barvy mnohem více vyniknou. Pokud nevlastníte žádnou bázi použijte hodně světlý korektor nebo bílou tužku na oči, udělá vám stejnou službu a navíc na bílé se barvy opravdu rozzáří. Pak už skládejte barvy na víčko dle vlastních preferencí a vkusu, hlavně je nezapomeňte pořádně rozmazat do sebe a doztracena. Co se týče testury, preferuji barvy matné, třpytivé neonky mohou působit laciným dojmem, protože výrazná barva a ještě velký lesk bývá často moc. Výsledek už dolaďte jen neutrální linkou a řasenkou, kdo má odvahu, může použít i linku barevnou. Zbytek obličeje zůstavá neutrální, použijeme na něj bronzer a balzám na rty, opatrní buďte i s rozjasňovačem. 

Vidíte, je to úplně jednoduché, doufám, že se i vy odvážete a nějakou tu neonku na očích vyzkoušíte ;)!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.