24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Výrazné večerní kočičí kouřové líčení s rudými rty

16.10.2012
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Černé kouřové kočičí líčení je klasika, která se hodí na každou večerní příležitost a sluší každému. Pokud ho doplníme o červené rty, líčení se stane extra výrazné, provokativní a sexy.

Černé kouřové kočičí líčení je klasika, která se hodí na každou večerní příležitost a sluší každému. Pokud ho doplníme o červené rty, líčení se stane extra výrazné, provokativní a sexy. Jediná věc, kterou musíme mít na paměti, je náš barevný typ. Pokud máme pleť příliš světlou (jako mám třeba právě já), měly bychom volit spíše odstíny šedé, hnědé a tmavě modré či fialové. Totéž platí pro blondýnky, výrazné černé oči na nich vypadají příliš výrazně a přebíjí rysy v obličeji. Já jsem dnes ale zvolila pro názornost pravou černočernou variantu dle předlohy, i když i na mne je příliš výrazná.

Začínáme líčením očí, protože černé stíny rády opadávají pod oko a tak si ušetříme čas a nebudeme muset opravovat makeup, jakoby tomu bylo při opačném postupu. Důležitým prvním krokem je báze pod oční stíny, použijte nějakou matnou, bez třpytek a naneste ji na celé víčko i spodní linku. Poté přichází na řadu černé stíny. Vyberte si stíny dobře pigmentované, které se pěkně rozmazávají do ztracena. Na nanášení na celé víčko použijeme plošší štětec na oční stíny a ty pak naneseme na celé víčko, až do ohybu a i na spodní linku. Ve vnějším koutku stíny protahujeme do strany a nahoru, představte si takové imaginární písmeno V, celý vnější koutek vlastně tvoří dvě, stíny vykreslená, véčka. Stíny protahujeme až za hranici oka, téměř k vnějšímu konci obočí, tím vytvoříme perfektní kočíčí tvar. Nyní si vezmeme bílý, či tělový, matný stín, který naneseme na štětec s do kulata střiženými štětinami a tento světlý stín použijeme těsně pod obočí, roztíráním směrem na víčko obě barvy spojíme a vytvoříme krásný plynulý šedý přechod. Oči doladíme již jen černou tužkou na oči, kterou obtáhneme horní i spodní vnitřní linku oka a řasy přejedeme dvěma vrstvami řasenky. Oči máme hotové a vrhneme se na pleť.

U takto výrazného líčení je třeba mít dokonale sjednocenou pleť. použijte svůj oblíbený makeup, či BB krém a naneste jej na celý obličej klasicky, jak jste zvyklé. Nezapomeňte zamaskovat kruhy pod očima a jiné nedostatky korektorem.

Na řadu přichází tvářenka, volte jemnější přirozený odstín, oči i rty budou výrazné a celkově je tohle líčení výrazné extrémně, takže tváře již nesmí nijak vynikat. Tvářenku naneste na jablíčka a rozblenděte směrem k uším po lícních kostech.

Posledním krokem je rtěnka, tmavovlásky si mohou dovolit tmavší vínovou barvu, sněhurky by měly sáhnout spíše po červené, aby nebylo tmavých prvků na obličeji moc. Rty obtáhněte konturovací tužkou, kterou je i vyplňte a následně použijte vybraný odstín rtěnky.

Celé líčení máme hotové, nyní jej už jen můžete zafixovat pudrem, či sprejem a vyražte se bavit :)!

 

Komentáře

Blogerky.cz 15.10.2012 13:50

Krásný článek, děkuji za výbornou inspiraci.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.