24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Lov na kloboukový outfit

22.09.2014
Myblogstage
Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět. Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu. Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit :-) Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku: https://www.facebook.com/PeVefoto PeVe

Vyrazila jsem pro vás lovit outfity, byl to můj třetí lov. Zaměřila jsem se na ty, které byly doplněny kloboukem, tak snad se vám budou líbit!

Do pražských ulic jsem vyrazila potřetí fotit módu ulice a to ve dnech, kdy se konaly dny Marianne.
Doufala jsem tedy, že uvidím daleko víc stylu, než jindy a budu mít tím pádem větší štěstí.
Bylo tomu tak, ikdyž opět chvílemi pršelo. Focení jsem spojila s nákupy a tak to bylo ještě o něco lepší! :-)
Na první úspěšný outfit jsem narazila kousek od Palladia a měla jsem z tohoto úlovku opravdu radost, ještě když jsem potkala tak milou slečnu
Musím říct, že se mi tohle focení zatím líbilo nejvíc - asi také proto, že mě až na jeden spěchající pár nikdo neodmítl a všichni s úsměvem zapózovali. Tohle období k doplňění outfitu kloboukem přímo vybízí. Když je vše pěkně sladěné tak u mě tyto outfity rozhodně vítězí. Sama klobouk zatím nevlastním, ale rozhodně si v budoucnu nějaký koupím.

Podzimní nákupy patří k mým nejoblíbenějším. Hodně jsem ale vídala černočerné postavy jako ze strašidelného filmu. Černou nosím opravdu dost, ale nejen v létě si člověk může dopřát trochu barev a tak jsem určitě pro veselejší kombinace. Moc ráda mám i černou oživenou zelenožlutou, takže až příště vyrazíte do města v černém hábitu, zkuste si na mě vzpomenout a třeba zkusit černou trochu rozveselit. Mimo klobouky vám ukážu ještě tento krásný pár.
Kupodivu mi pózovala pouze jedna cizinka, takže české slečny tentokrát mile překvapily. Často se stává, že když už najdu někoho kdo mě upoutá, rozhodně nemá naše občanství. Z nejhorších outfitů musím zmínit otřesné teplákové soupravy s chlupatými kapucemi ( viděla jsem růžové a zelené provedení) a chtěla jsem si vypíchnout oči :D Další klobouková slečna se mi líbila i v černočerné a dovolila jsem si oříznout její kamarádku bez klobouku, když už se v tomhle článku o klobouku bavíme.
Týden utekl jako voda a další víkend jsem měla cestu přes centrum kamsi za zábavou. Nestačila jsem ani nadávat kolik krásných outfitů jsem zahlédla - dobře, byly asi dva ale pěkné byly moc! Jeden kloboukový a druhý se skládal z černé sukně oživené výraznou srdcovanou halenkou. Bohužel jsem je zahlédla z tramvaje a nemohla jsem vám je zdokumentovat ani na mobil :-(.

Doufám, že se vám článek líbil a že příště budete i vy stát před mým objektivem ;-)

Vaše Peve

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Myblogstage

Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět.
Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu.
Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit
Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku:
https://www.facebook.com/PeVefoto
PeVe


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.