24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

7x Nesnáším když....beauty edice!

27.02.2014
PlumFoolery
Karolína, 23 let. Pracující studentka (studující pracantka) jež si ráda krátí čas sledováním fashion a beauty blogů

Ahoj všem! ano, ano, samozřejmě makeup mám pořád ráda a vše s péčí o tělo mne nějakým záhadným způsobem přitahuje. Ale je také spousta věcí, která mne v souvislostí s krásováním (jak tomu doma odborněříkáme!) točí! Něco možná bude trošku nechutné, něco nečekané a doufám že u nečeho se se mnou do puntíku ztotožníte!

1. Jsem nípal. Jakmile někde na obličeji zavětřím pupínek či černou tečku, hned to jdu vymačkávat. A jo, vím že se to nemá, ale mně to prostě nedá! A nesnáším, když cítím, že v tom pupínku něco je, nebo přímo tu černou ucpanou tečku vidím, ale zaboha to nejde vymáčknout! A je jedno z jakého úhlu a jakým tlakem na to jdete, prostě z toho nic nevyleze, přesto že to CÍTÍTE! Že z mini černé tečky tímto "rajtováním" udělám podebraný bolák přes půl obličeje snad nemusím ani připomínat.

2. Máme doma asi 4 různé pinzety. Co nejostřejší a co nejtenčí. Sama mám velmi nevýrazné obočí a nemusím jej nijak tvarově upravovat, občas ale nějaký chloupek mimo linii je a je potřeba ho vythrnout. Problém nastává v okamžiku, kdy je chloupek tak krátký, že pořádně nejde nabrat pinzetou, ale přesto je vidět! V momentě, kdy si upravím obočí stínem tam tu "tečku" vyrůstajícího chloupku prostě vidím a mám pocit, že pokud ji neodstraním, tak se zblázním. A tak se ji snažím několikrát nabrat, čím víc se snažím, tím miň se mi to daří, tím víc jsem vytočená a tím se opět snižuje šance, že toho neřáda odstraním! Že se to pravidelně stává v momentě, kdy spěchám a potřebuji vypada upraveně snad ani nemusím dodávat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Zlomsinaměnehet otevírání. Znáte? Určitě jo. Těšíte se, jak ráno nanesete svou oblíbenou tvářenku, otevíráte paletku očních stínů a ono to jde nějak ztuha. Podeberete tedy ten zavírací zobáček mírně nehtem a ....snap! Zlomene nehet je tady! Samozřejmě se nezvládně zlomit nějak symetricky, ideálně to natrhnutí nehtu putuje hluboko do lůžka, ať Vás to pořádně bolí, že jo!


4. Krém v nose. Pokud koukáte na má videa, tak jste tuto mojí lahůdku již jistě někdy viděli. Když chci něco očuchat, VŽDYCKY to na mě vystříkne z té lahvičky/tubičky/skleničky ven a já mám namazaný nos...zevnitř. V horším případě mám pěkně promazanou oční bulvu:-) Prostě si chcete přivonět, jemně zmáčknete tubu a prd! krém na nose...ehm v nose.

5. Nutnost umýt si vlasy. Z nějakého důvodu mám pocit, že můj cyklus mastnoty vlasů vypadá následovně. Vlasy si umeju, 2-3 dny jsou ok. 3. nebo 4. den si ráno řeknu, že už to není ono, ale poslední den to vydržím. Hned po obědě už mám hlavu mastnou jak mastňák a těším se, jak si ji večer umyju. Jenže jak na potvoru jsem zrovna večer strašně unavená! A fakt se mi ty vlasy mít nechce...udělám to ráno. Jenže ráno si radši přispím, takže to odsunu opět na večer a může se stát, že budu zase taaaaak strašně unavenáááá. Když to zkrátím, jsem schopná chodit i dva dny s mastným culíkem, protože se mi večer nechce a ráno nejsem schopná si přivstat!

6. Když si nedosáhnu na pupínek na zádech. Opět zabrousíme do nechutných vod. V pubertě jsem měla opravdu ošklivé akné na zádech. Doteď se mi tam jednou za čas udělá pupínek...ale ne vždycky si na něj dosáhnu! Pak se nakrucuji před zrcadlem, vidím ho svítit už z dálky, ale bohužel nejsem orangutan, abych si oběma rukama najednou dosáhla mezi lopatky a odstranila si ten nepěkný pupínek! 

 

7. Linky. Věčné to téma k postěžování si. Musím se pochválit, za poslední rok jsem je už jakžtakž zvládla a troufám si říct, že si zvládnu nalinkovat oči. Ještě před rokem to pro mě bylo to samé, jako říct, že zvládnu uběhnout maraton. Jenže. V momentě, kdy se pokouším o dramatičtější look, silnější linku, zatočenější ocásek než obvykle...je to boj. Každý oko jiný a čím víc se to snažím někde dokreslit, tím horší to ve finále je. Tragédie. 

Budu moc ráda, pokud mi do komentářů dáte vědět, co Vás ve světě kosmetiky a péče o tělo vytáčí nejvíc! Pokud by z toho někdo rád udělal TAG, vůbec se nestyďte a s chutí do toho! 

Mějte se krásně,

K. 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PlumFoolery

Karolína, 23 let. Pracující studentka (studující pracantka) jež si ráda krátí čas sledováním fashion a beauty blogů


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.