24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

TOP 5 z drogerie za rok 2012

20.12.2012
PlumFoolery
Karolína, 23 let. Pracující studentka (studující pracantka) jež si ráda krátí čas sledováním fashion a beauty blogů

Ahoj všem! jak se nám blíží rok 2012 ke konci, je na čase začít rekapitulovat. Pro dnešek jsem se rozhodla vybrat 5 nejlepších drogerkových výrobků za tento rok, na které nedám dopustit.

Ahoj všem!

 

jak se nám blíží rok 2012 ke konci, je na čase začít rekapitulovat. Pro dnešek jsem se rozhodla vybrat 5 nejlepších výrobků za tento rok, na které nedám dopustit. 

 

 

1. Balea Šampon

DM drogerie - cca 30 Kč

Kokosová Balea bez silikonů si zaslouží 1* . Šampon mi naprosto vyhovuje a už se těším, až pořídím další baleni. Jako většina bezsilikonové péče pění méně než obvykle. Nenechte se tím ale odradit, protože předsudek, že vlasy máte umyté, jen když máte kolem hlavy mraky pěný je mylný. Šampon nanáším jen ke konečkům, do délek ho nijak nezapracovávám, dostane se tam sám oplachováním. Božsky  voní a vlasy krásně zjemní a uhladí , aniž by jim bral objem.

2. Řasenka Miss Sporty

Drogerie DM nebo Rossman - 69 Kč 

Má plastový kartáček (ve tvaru rohlíku, s tím, že se ve prostřed ztluštuje. Štětinky jsou stejně dlouhé a posazeny na kartáčku rovnoměrně, takže je celkem jedno jak ho přiožíte. Řasy prodlouží i dobře zahustí. Co se mi ale na této řasence líbí je, že řasy parádně natočí a hlavně je tak pěkně celý den udrží. Nedrolí se, nemaže, opět, za něcelých 100 Kč, super věc.

 

3. Lesk na rty Miss Sporty 

Drogerie DM nebo Rossman - 49 Kč

Jedná se o lesky Miss Coctail. Klasické plastové balení s aplikací přímo ze zkosené tuby -  9,4 ml za 49 Kč S čistým svědomím přirovnávám konzistenci k Make Up For Ever leskům. Přestože mají na zadní straně napsáno "yummy" - tak se žádné yummy nekoná - nechutnají nijak, absolutně bez chuti. Vůně je pak opravdu velmi jemná, ovocná, dokud nestrčíte nos do víčka, ani ji nepostřehnete. Jsou nositelné samostatně i přes rtěnku a z široké barevné škály si vybere každý.

4.Isana odlakovací ubrousky

Drogerie Rossmann 29 Kč

Pokud jste neustále v poklusu, určitě znáte situace, kdy sami víte, ze jste si měli odlakovat nehty, ale jednoduše jste to nestihli. Tyto ubrousky jsou mým zachráncem nejen v kabelce. Krabička obsahuje 10 individuálně balených odličovacích ubrousků, přičemž jeden z nich vám stačí k odlakování obou rukou. Mají příjemnou vůni a odstraní i ty nejodolnějsí třpytkaté laky!

 

5. Essence Pure Skin lokální péče

Drogerie Rossmann 69 Kč

Lokální péče z řady Pure skin stojí  pár kaček a perfektně plní svojí funkci. Stačí nanést večer na postižené místo a ráno je pupínek viditelně lepší. Zmírňuje červené okolí, pomáhá zanícení a vysušuje právě ten maz a hnis (fuj, já vím) co pupínek opakovaně zanítí. Navíc stojí pár kaček a to se vyplatí!

 

 

Jaké drogerkové poklady se tento rok osvedčili vám? 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PlumFoolery

Karolína, 23 let. Pracující studentka (studující pracantka) jež si ráda krátí čas sledováním fashion a beauty blogů


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.