24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Změna životního stylu?!

13.06.2015
KLERX
Blog o módě, životním stylu, názorech, cestování a všem co Vás zajímá:-)

:-)

Ahoj Všichni!

V mém prvním článku tady na blogerkách bych chtěla psát o nové změně v mém životě. Já vždycky dělám všechna rozhodnutí jen tak, z ničeho nic. Jendou jsem prostě ráno vstala a řekla jsem si, že je čas na to, změnit stravu a celkově svůj životní styl. (Upřímě jsem si tohle říkala dost často, ale nikdy mě to nebavilo víc jak dva dny :-D)
 Tentokrát se ale opravdu snažím a musím říct, že je to pro mě celkem velká změna. Najedou jsem méně unavená, naopak plná energie a celkově se prostě cítím líp.
A jak jsem to všechno dokázala? Tady je pár typů, jsou to takové běžné věci, ale i obyčejné a všední věci mohou dělat s člověkem divy:-)

Pár tipů pro Vás:-) :

1) SNÍDANĚ JE ZÁKLAD PRO CELÝ DEN!
Dříve jsem vůbec nesnídala, nestíhala jsem to, ale hlavně se mi nechtělo si snídani dělat:-D Teď jsem ale snídat začala a musím říct, že mi to opravdu pomohlo probudit se a načerpat energii na celý den:-)
2) SVAČINA TAKÉ NENÍ K ZAHOZENÍ!
Nejen, že jsem nesvačila, ale ani jsem nesnídala...Takže kolikrát bylo moje první jídlo až oběd! Teď, když si dělám větší snídaně už nemám tolik hlad, ale například takové jablko nebo rajče si klidně dám a vydržím tak i do oběda.
3) OBĚD NEMUSÍ BÝT VELKÝ!
Pokud se správně nasnídáte a dáte si i něco malého k svačině, tak už vám k obědu stačí například jenom lehký zeleninový, těstovinový nebo jakýkoli jiný salát
4) PO 17:00 UŽ NIC NEJÍST!
K večeři si můžete dát už jenom něco opravdu malého, ale po sedmnácté hodině je lepší už nic nejíst, hlavně ovoce (ovocné cukry) jsou v tomhle případě velké zlo.
5) CVIČIT, CVIČIT, CVIČIT!
Cvičení, běhání a posilování není dobré jen k formování postavy, ale vyčistíte si hlavu od starostí a problémů.
6) ŽÁDNÝ STRES!
Nestresujte se, neřešte problémy ostatních lidí a alespoň na pár minut vypněte, poslouchejte svoje oblíbené písničky, běžte si zaběhat, a pokud jste vážně ve stresu tak si sem tam dejte nějakou tu kostičku čokolády, nebo misku zmrzliny a podívejte se na svojí oblíbenou komedii. Protože i psychika hraje v životě důležitou roli.

Tak to by bylo pro dnešní článek vše. Je to můj první článek tady, tak snad to není taková katastrofa:-)
QOCL.

Komentáře

Mischellee 28.06.2015 8:06

Co to povídáš?? Nejíst po 17.h??? To je největší fáma! Tělo bude akorát hladovět!! Jíst se nemá 2h před spaním!!

A malý oběd také nic moc! Hlídej hlavně příjem živin, obzvlášť bílkovin! Jen zeleninový či těstovinový salát opravdu nestačí!

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

KLERX

Blog o módě, životním stylu, názorech, cestování a všem co Vás zajímá


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.