24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

ELEGANTNÁ I PRÍŤAŽLIVÁ ZÁROVEŇ

14.05.2014
RebekaBeka
Ahoj volám sa Rebeka a mám 13 rokov.Narodila som sa na Slovensku ale bývam v Prahe.Mám strašne rada módu a preto som sa rozhodla aj onej začať písať.Môj štýl je rôzny lebo rada skúšam nové veci.Dúfam že sa vám bude môj blog páčiť.:)

V šatníku nesmie chýbať biela košeľa.dá sa skombinovať ku všetkému a vždy budete vyzerať perfektne.

V šatníku žiadnej mladej ženy nesmie chýbať biela dobre padnúca košeľa, ktorá poskytuje možnosť najrôznejších kombinácií. Bielu košeľu môžete skombinovať s elegantnými nohavicami. V blúzke a elegantných nohaviciach zabodujete na dôležitej skúške či prezentácií. Blúzku je však možné nosiť aj k trendy nestarnúcim rifľovým nohaviciam či sukni. Hitom posledných rokov je nosiť košeľu vkasanú do nohavíc, čo vyzerá naozaj dokonale. Doplniť takýto moderný outfit je možné širokým opaskom a farebnými doplnkami, ktoré zaujmú. Spolužiačky budú ticho závidieť, ako dokonale vyzeráte.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

RebekaBeka

Ahoj volám sa Rebeka a mám 13 rokov.Narodila som sa na Slovensku ale bývam v Prahe.Mám strašne rada módu a preto som sa rozhodla aj onej začať písať.Môj štýl je rôzny lebo rada skúšam nové veci.Dúfam že sa vám bude môj blog páčiť.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.