24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Hakuro štětec

03.05.2013
recenzewee
Ahoj všichni, na základě toho, že už poměrně často sleduji blogy a hodně mě to zaujalo, tak jsem se rozhodla si vytvořit blog také. Mám ráda líčení, kosmetiku a módu. Můj blog z větší části věnuji recenzím kosmetiky nebo také třeba českým beauty boxům. Ráda se dělím o mé zkušenosti a snad to pomůže i ostatním. Jsem proto ráda, když mi kdokoliv poskytne námět k psaní nějaké recenze. Pokud o něco stojíte a chcete vědět můj názor, tak se obraťte na mě. Nemusíte být konkrétní, stačí sekce produktů a já ráda pomůžu.

Hakuro BRUSH h55

Hakuro štětec H55
Jedná se o štětec na pudr
Zakoupen na stránkách hakuro.cz
Cena 280 cca
Rukojeť ze dřeva a kovu
Štětiny - syntetika

Hned jako první bych vyzvihla dopravu. Bleskové odeslání. Štětec mi byl doručen ráno nadruhý den, co jsem si ho objednala. Takže za to opravu palec nahoru.
Štětec sám o sobě je úžasný. Hrozně jemný (akorát na pomazlení). Je příjemný a hustý.
Dříve jsem používala štětec na pudr z drogérie, ale po téhle zkušenosti s Hakurem už nikdy víc.
Kdo nechce vyhazovat peníze například za sigmu, tak tohle opravdu moc doporučuji. Perfektně střižen, štětiny nevypadávají a když se pudruju, tak pudr není všude kolem, takže ani nepráší a vše se mi dostane až na obličej.

Sklad bývá často vyprodaný, takže si štětce doporučuji hlídat. Já plánuji zakoupení ještě dalších a doufám, že budu stejně spokojená jako teď.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

recenzewee

Ahoj všichni,

na základě toho, že už poměrně často sleduji blogy a hodně mě to zaujalo, tak jsem se rozhodla si vytvořit blog také. Mám ráda líčení, kosmetiku a módu. Můj blog z větší části věnuji recenzím kosmetiky nebo také třeba českým beauty boxům. Ráda se dělím o mé zkušenosti a snad to pomůže i ostatním.
Jsem proto ráda, když mi kdokoliv poskytne námět k psaní nějaké recenze. Pokud o něco stojíte a chcete vědět můj názor, tak se obraťte na mě. Nemusíte být konkrétní, stačí sekce produktů a já ráda pomůžu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.