24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Co s nudou?

24.10.2013
Rousaline
Jsem obyčejná holka, s trochou fantazie. Miluju fotografování, kterému se věnuji už 3 roky. Ráda kreslím nebo spíš čmárám. Nejraději kreslím kreslené postavikčy, protože sou takvé jednoduší než třeba nějaký portrét. Části ldiského těla nebo portréty mi moc nejdou. Snažím se kreslit postupně, třeba nejdřív se naučim hezky kreslit pusu a pak další části a pak to jednou všechno spojim a bude to velkolepé! :D No to se asi nikdy nestane, protože jsem zatím spokojená pouze s očima :D Ostatní mi nejde. Mezi mé další zájmy patří tanocvání street-dance. Tance je můj život! Jednou bych chtěla tancovat s nějakou zahraniční skupinou, jako třeba I.aM.mE. a když ne s celou skupinou, tak bych si aspoň chtěla zatancovat s Chachi Gonzales. Jsem velmi snivý člověk, jak už ste si mohli povšimnout v textu! Přesně toto jsem já! MAlý snivý blázínek :)

Nude je nuda!

Ahoj!

Každej jste nudu určitě zažil! Dávám vám sem pár typů, jak se zabavit. Doufám, že se budou líbit.

  1. Pusťte si film! Není nic jednodušího než zapnout televizi. A když nechcete zapínat televizi nebo nic nedávaj, zkuste nějaké stránky, kde můžete film shlédnout online. (Např. filmy.kinotip.cz, sledujemefilmy.cz)
  2. Zahrajte si hru. Pokud nemáte žádnou v Pc, stačí si zadat do vyhledavače hry online a najde Vám to několik stránek, kde si určitě vyberete nějakou super hru.
  3. Pokud nejste moc na hry, můžete si vzít svojí oblíbenou knížku a začít číst.
  4. A když ani to čtení nemáte moc v lásce, jděte ven, setkejte se spřáteli, nebo si jen tak zajděte na hřiště či do parku. A nezapomeňte sebou vzít foťák, vždy se najde něco zajímavé, co můžete zachytit ;).
  5. Venku zrovna prší a vy nemůžete dělat nic z předchozích čtyř bodů? I to se může stát, proto Vám dávám další užitečný typ, co s nudou! Pusťte si písničky a vypněte! Krásně si tím pročistíte hlavu a myšlenky.
  6. Rádi malujete? Vemte si pápiry a jde se čmárat! :D
  7. Pokud rádi fotíte, můžete zkoušet fotit různé pokusy. někdy z toho výjde krásná fotografie!
  8. Stále se vám nechce dělat nic z předchozích bodu? Nemějte strach, mám tu další typ! Já když se nudím a nechce se mi nic dělat z toho, co jsem už napsala. Tak se jen tak příležitostně namaluju. Zkouším třeba různé obrázky na obličej!
  9. Máte rádi módu? Vyrazte na nákupy, vemte svojí nejlepší kamarádka a hurá do obchodáku!
  10. A když se vám na nákupy nechce, pozvěte k sobě Vaší nejlepší kamarádku a udělejte si kráný zkrášlovací den!

Tak máme tady deset typů, co s nudou! Doufám, že se Vám z toho něco bude hodit a už se příště nebudete nudit!

Rousaline!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Rousaline

Jsem obyčejná holka, s trochou fantazie. Miluju fotografování, kterému se věnuji už 3 roky. Ráda kreslím nebo spíš čmárám. Nejraději kreslím kreslené postavikčy, protože sou takvé jednoduší než třeba nějaký portrét. Části ldiského těla nebo portréty mi moc nejdou. Snažím se kreslit postupně, třeba nejdřív se naučim hezky kreslit pusu a pak další části a pak to jednou všechno spojim a bude to velkolepé! No to se asi nikdy nestane, protože jsem zatím spokojená pouze s očima Ostatní mi nejde. Mezi mé další zájmy patří tanocvání street-dance. Tance je můj život! Jednou bych chtěla tancovat s nějakou zahraniční skupinou, jako třeba I.aM.mE. a když ne s celou skupinou, tak bych si aspoň chtěla zatancovat s Chachi Gonzales.
Jsem velmi snivý člověk, jak už ste si mohli povšimnout v textu! Přesně toto jsem já! MAlý snivý blázínek


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.