24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Vyrostly mi, nebo nevyrostly? Biohar a Panthenol v akci

01.03.2013
Šárka K.
Je mi 25 let a mým největším koníčkem je kosmetika a vše s ní spojené. Na blogu se zabývám převážně kosmetikou pečující, dekorativní, vlasovou, tělovou... Ráda se podělím o své zkušenosti, vychytávky či novinky s ostatními.

Růst vlasů

Je to něco málo přes měsíc co jsem si pravidelně každý večer masírovala pokožku hlavy Bioharem a každé ráno polkla jednu tabletku Panthenolu. A jak jsem slíbila, tak právě dělám. Řeknu vám jaké jsou průběžné výsledky.


Obvykle mi stačí si zajít na melír tak 1x za 4 až dokonce 6 měsíců. Vlasy mi moc neodrůstají a když už, tak se mi zase odlamují konečky, takže je to takový nekonečný příběh.


Ještě asi před 2 týdny jsem si říkala, že mi ty vlasy asi moc nevyrostly, ale že odrost mám už slušný.


Je to přesně týden, co na mě "vyjela" přítelova maminka s tím, že nechápe proč si na hlavu nehodím nějakou barvu, že za chvíli budu černovlasá!!! Musela jsem se smát. To bylo přesně ono. Rostou mi!!! Zaradovala jsem se:). V tu chvíli ji vysvětluji můj experiment s vlasovým aktivátorem.

Jaký tedy byl průběh?


- každý večer před spaním jsem si hlavu jednoduše masírovala s Bioharem po dobu cca 2 - 5 minut

- 1. týden jsem po něm měla vlasy krásně nadýchané, ale pak se mi začaly hodně mastit kořínky (to mě ale nesmělo odradit)

- občas jsem si je tedy posypala suchým šamponem + každé ráno jsem si zobla jeden Panthenol

NIC VÍC, NIC MÍŇ.

Asi by vás zajímala nějaká fotodokumentace PŘED a PO, ale jelikož jsem holka nedůvěřivá, snímek před jsem samozřejmě nepořídila. Mám pro vás jen fotku po. Předtím jsem jednoduše žádný odrost neměla, tak snad bude dostačující i toto.


Na mastných vlasech to prostě vyniká lépe. I tak ale uznávám, že to není pěkný pohled. K demonstraci je ale víc než dobrý, nemyslíte?


Shrnutí:


Nevím jestli mi k růstu vlasů pomohla kombinace Bioharu a Panthenolu, nebo by býval stačil jen Biohar. To opravdu netuším. Každopádně v užívání obojího nadále pokračuji a věřím, že budu ještě překvapená.


Tu proceduru doporučuji jen trpělivým osobám, které po týdnu nepoleví! Odměnou vám budou delší a silnější vlasy. To za to přeci stojí, ne?


Drahé čtenářky, co na to říkáte? Máte nějaké vlastní zkušenosti?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Šárka K.

Je mi 25 let a mým největším koníčkem je kosmetika a vše s ní spojené. Na blogu se zabývám převážně kosmetikou pečující, dekorativní, vlasovou, tělovou... Ráda se podělím o své zkušenosti, vychytávky či novinky s ostatními.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.