24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Kolekce laků Rimmel by Rita Ora

03.04.2014
Sarkablondeworld
Jsem úplně obyčejná holka, která by chtěla vytvořit úplně jiný názor a nadhled na kosmetiku z pohledu obyčejného, ale nevšedního zážitku, který obohatí nejen lidi, kteří kosmetiku mají rádi nebo se jí zabývají, ale i ti, kteří jen náhodou narazí na můj blog, na moje články...

Nové laky od Rimmel 60 seconds by Rita Ora.

Hezké odpoledne!

počasí mi teď připadá poslední dobou jako na horské dráze. Hezky, prší, hezky, zataženo. A tak jsem jsem se rozhodla (doufám) zpříjemnit Vám tyto dny mým novým objevem z řady laků.

Tento pátek jsem byla s kamarádkou Martinou na takové té klasické ,,dámské jízdě". Jelikož jsme si vyrazili zadrbat do nejbližšího hradeckého Crosscafé (které opravdu vřele doporučuju, mají tam ten nejlepší dortík s lesním ovocem) :). Samozřejmě jsme poté dobrouzdaly do dm drogérie. Hned jsem byla u stojany s kosmetikou a najednou jsem ho viděla. Nové laky od Rimmel 60 seconds by Rita Ora. Jako první mě samozřejmě ihned zaujala modrá pastelová barva laku 873 s nádherným a nápaditým názvem Breakfast In Bed. Už jsem se dívala po druhém, který by k němu skvěle padl a další můj favorit byl odstín 703 White Hot Love. A byly hned moji. Proč by ne, když měly skvělou cenu 49 Kč, což je úžasné, když se jedná ani ne o měsíc starou novinku.

Kdybych měla posoudit silné stránky laku, bude to určitě jeho krytí. Není průhledný, což mi skvěle vyhovuje. Svým označením ,,60 seconds" naprosto skvěle vyhovuje, protože i když si překryjete více vrstev najednou, tak lak opravdu ihned zaschne. Slabými stránkami laku je hlavně podle mě štěteček. Je menší a když si vytváříte jednotlivé tahy na nehtu, lak vytváří proužky, které nevypadají zrovna hezky. Dalším mínusem by pro někoho mohla být malá barevná škála barev. Barvy jsou většinou v pastelových, převážně modrých a narůžovělých barvách, což pro nemilovníky těchto barev by mohl být problém.

Výdržnost laku je podle mě taková ta normální, co je u laků, vydrží dva až tři dny, ale už u třetího dne jeví známky ubroušených špiček. Lak je na první pohled krásně lesklý a připomíná mi svojí barevností návrat retra, které nás poslední dobou pohltilo nás všechny. Musím přiznat, že mě také :)

A co vy? Je pro Vás Rimmel to pravé ořechové? Jaké s ním máte zkušenosti? :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Sarkablondeworld

Jsem úplně obyčejná holka, která by chtěla vytvořit úplně jiný názor a nadhled na kosmetiku z pohledu obyčejného, ale nevšedního zážitku, který obohatí nejen lidi, kteří kosmetiku mají rádi nebo se jí zabývají, ale i ti, kteří jen náhodou narazí na můj blog, na moje články...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.